Wow! Massor av nyheter!

Tarotkort & bok Vägen till självkännedom

295 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

En denna underbara box får du allt du behöver för att lära dig grunderna inom tarot och samtidigt hitta inspiration och vägledning.

Det som sticker ut lite extra med denna  box är de magiska illustrationer som är genomgående på alla tarotkort och även vackert är illustrerade i boken av den prisbelönta konstnären Claire Goodchild.
Guideboken vägleder dig på ett lättförståeligt sätt genom tarotläggningar. kortensbetydelse och lite om tarots historia. Bilderna och symbolerna hjälper dig att tyda budskapen på ett djupare sätt.

Tarotkort och guidebok vilar vackert i en lyxig box.

Boxens innehåll:

  • Box :78 tarotkort + guidebok
  • Författare: Claire Goodchild
  • Antal sidor: 80
  • Mått: tarotkort 12x7 cm
  • Språk: Svenska

Betydelse Ödeshjulet / Lyckohjulet nr 10 - Stora Arkanan

Utdrag från den medföljande guideboken,

"Numerologist tal: 10
Astrologisk motsvarighet: Jupiter
Element: Eld
Kompleteringskort: Magikern + Solen

När du föräras av med Ödeshjulet vet du att ödet är i faggorna och då är det bara att slappna av och acceptera det som händer!
Det här kortet handlar helt och hållet om livets kretslopp och de fyra teman du hanterar dagligen som representeras av ässen i Lilla arkanan: Svärd-mentala angelägenheter, mynt-materiella angelägenheter , bägare-känslomässiga angelägenheter, stavar-kreativa angelägenheter.
Man kan aldrig veta var Ödeshjulet stannar, men kortet ses allmänt som ett positivt tecken som pekar mot en upplyftande händelse eller situation. Med det sagt har Ödeshjulet även förmågan att återgälda din karma , vilket kan vara bra att tänka på om du har begått en orätt mot någon.

Nyckelord: Karma, kretslopp, ödet, förändring, möjligheter och tur"

Författare Claire Goodchild

Ny på tarotkort? Vill du lära dig mer om tarotkort & orakelkort? Läs mer här