Spirituell julshop!

Orakelkort på svenska Rosen Oraklet - Rebecca Campbell

399 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Öppet köp på julklappar tom 8/1-24

Nu finns de bästsäljande orakelkorten även på svenska Rosen Oraklet, skapade av Rebecca Campbell med sagolikt vackra illustrationer av Katie-Louise.

  • Innehåller 44 st orakelkort (på svenska)
  • Medföljande guidebok , 168 sidor (text på svenska)
  • Skapade av Rebecca Campbell
  • Illustrerade av: Katie Louisé
  • Storlek på korten: ca 9 x 13 cm

En inbjudan att återknyta kontakten med din inre gudinna och fira rosens, naturens och det femininas heliga mysterier. Rosen är en gammal symbol som har fängslat mystiker, konstnärer, healers och poeter genom tiderna. Den medföljande guideboken hjälper dig att få kontakt med rosens helande energi, ställa in dig på de föränderliga årstiderna i ditt liv, höra din själs röst och hitta din väg och skapa din egna själsliga rosenträdgård. 

Fördjupa relationen med din själ med hjälp av dessa 44 vackra orakelkort. När du arbetar med korten kommer du upptäcka att din intuition ökar, din själs röst blir högre och du kan djupt omfamna vem du är och vad du kom hit för att göra.

Den medföljande guideboken förklarar hur du använder Rosen Oraklet korten för att fördjupa din relation med din själ och din inre gudinna. Den innehåller djupgående förklaringar till alla de 44 korten och lär dig hur du kan anpassa dina kort, aktivera ditt soulspace innan du börjar arbeta, skapa olika kortuppslag och hur du kan göra readings för andra människor.

Ny på orakelkort? Vill du lära dig mer om tarotkort & orakelkort? Läs mer här

Om författaren:

Rebecca Campbell är en mångsidig, färgstark och djupbottnad personlighet. Hon presenterar sig som författare, poet , mystiker, konstnär, ritualist och mamma. Rebecca har alltid varit fascinerad av de stora mysterierna och vid 18 års ålder följde hon en inre kallelse och dedikerade sig till att hjälpa sig själv och andra väva in vår själsliga liv i vardagen. Orakelkorten är ett av dessa verktyg.
Sedan 2010 har Rebecca fördjupat sig i Rosens och andra planters mysterier. Nu delar hon sina visioner med oss genom sitt arbete som hon uppmärksammats för och vunnit pris för.
Hon är uppväxt i Australien men bor och arbetar numera i Glastonbury UK.