Meditationskuddar

Meditationskudden ger dig ett bekvämt stöd under din Meditation eller Yoga. Kudden är perfekt att sitta på, till exempel i lotus eller diamantställning. Fyllningen med boveteskal ger ett svalt och stabilt underlag. Du kan enkelt justera höjden på din meditationskudde genom att ta ur/fylla i boveteskal.

Nedan ser du alla Meditationskuddarna i vårt sortiment. Vi har också särskilda kategorier för Halvmåneformade kuddar och Runda Meditationskuddar


Meditationskuddar hos Soul Factory

Vi på Soul Factory tycker att meditationskuddar är sååå underbara och gör meditationen mycket skönare att utföra. Vi har valt att dela upp våra meditationskuddar i två olika kategorier för att underlätta ditt letande efter just din favorit. 

Meditationskuddar - Runda

Här hittar du alla våra runda meditationskuddar. De är perfekta att använda när du vill sitta lite mer bekvämt under din meditation eller varför inte bara för att ha som en sittpuff i vardagsrummet? En meditationskudde kan vara den sista detaljen som gör din inredning komplett! Kuddarna i denna kategori kommer från noga utvalda varumärken som innefattar Love Generation, Nyttadesign och Chattra

Meditationskuddar - Halvmånar

I denna kategori hittar du våra halvmåneformade meditationskuddar. Vi har dessa kuddar i många olika färger, ta gärna en titt och hitta just din favorit. Dessa kuddar kommer från Heppa Design och Nyttadesign.