STOR UTFÖRSÄLJNING

Yogabyxa Dakini Black - Urban Goddess

749 kr- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Urban Goddess Dakini yogabyxor är superbekväma, har lös passform och är producerade med ekologisk bomull av högsta kvalitét. Midjebandet är mjukt och rakt för att ge stöd åt magen, medan mittparten av byxorna har av en lösare passform ner till anklarna, som även de är mer åtsmitande - vilket gör att de håller sig på plats också vid de uppochnervända yogaposerna.

Byxorna är perfekta för dagarna då du helt enkelt inte har lust att ha på dig tajta yogaleggings, eller för de yogisar som helt enkelt trivs bättre i lösare byxor överlag. Oavsett vilket så är Dakini yogabyxor ett utomordentligt tillskott i garderoben - både till yoga och för att slappa rundor i hemma.

Se passformen här:


  • Färg: Urban Black (svart)
  • Material: 92% ekologisk bomull & 8% elastan
  • Passform: Lös passform i benen, långa muddar nedtill och mjukt midjeband

Att välja storlek: Innerbenslängd på byxorna är XS-S = 81cm, M och uppåt = 83cm. För att få passformen med lite loose fit som på bilderna, så bör ditt eget innerbensmått (från grenen ner till byxkanten vid foten) vara max 76 cm för att kunna ha storlek Storlek XS-S och max 78cm för storlek M och uppåt. Om du ligger mellan två storlekar så rekommenderar vi att du går upp en storlek.

Modellen på bilden är 175 cm lång och bär storlek small.

Urban Goddess använder ren ekologisk bomull till alla sina plagg, vilket gör att dina yogakläder andas tillsammans med dig. Urban Goddess yogakläder använder ett tryck istället för etiketter för att förhindra irritation eller klåda under dina heliga stunder.

Älska dina Urban Goddess yogakläder och de kommer att älska dig tillbaka. Tvätta vid 30 grader, med liknande färger och med avigsidan ut. Stryk inte över trycket.