Wow! Massor av nyheter!

Santa Ni

Santa Ni ekologiska relax- och yogakläder i bästa kvalité! Här hittar du ett stort sortiment av Santa Ni ekologiska byxor, tröjor, klänningar och toppar. Sköna mjuka kläder i svenskvävd ekologisk bomull. Kläderna går lika bra att ha på yogan som till festen. Är du osäker på din storlek? Kika in i vår Storleksguide Santa Ni.


Santa Ni - Yogakläder

Mallorcabaserade entreprenören Petra Westerlund är personen bakom Santa Ni. Hon har stor erfarenhet av egenföretagande i bagaget, främst som ägare av såväl inrednings- som klädesbutiker. Då hon upplevde att det fanns ett hål på marknaden vad gällde kläder för yoga och annan form av wellness föddes idén att ta fram sin egen kollektion med yogakläder. Med inspiration från livet på Mallorca har Petra tagit fram plagg som både är sköna att bära och av bra, hållbar kvalitét. Två av de största namnen i den svenska yogisfären – Karin Björkegren Jones och Malin Berghagen – har sedan starten ingått samarbete med henne, och märket har lovordats av många personer i den publika sfären. 

SantaNi beskrivs kortfattat som en lifestylekollektion. Petra har tagit fram kläder för yoga och feelgood, som tillverkas av svenskvävd och ekologisk trikå. Företaget arbetar enbart med material av högsta kvalité för att plaggen ska kunna avnjutas under lång tid. Designen är stilren och plaggen hållbara – tanken är att de ska kunna hålla genom flera säsonger både vad gäller kvalitét och trender.