Wow! Massor av nyheter!

Moonchild Yoga Wear

Moonchild Yoga Wear är ett danskt mode- och yogavarumärke. Kollektionen med yogakläder är inspirerad av färger och ljus, som är hämtade från den skandinaviska naturen, i kombination med en vacker, feminin minimalism – detaljer som genomsyrar varje plagg. Moonchild Yoga Wears kollektion består av olika yogaleggings, yogatoppar och yoga-bh.

Moonchild Yoga Wear har sedan 2018 sponsrat Women for Women International. En organisation som hjälper kvinnor som har överlevt krig att återuppbygga sina liv. Läs mer längst ner på sidan.

Klicka här för att ta dig till Moonchild Yoga Wears storleksguide!


Moonchild Yoga Wear

Moonchild Yoga Wear är ett danskt mode- och yogavarumärke som grundades år 2015. Kollektionen med yogakläder är inspirerad av färger och ljus, som är hämtade från den skandinaviska naturen, i kombination med en vacker, feminin minimalism – detaljer som genomsyrar varje plagg. 

Den drivande kraften bakom Moonchild Yoga Wears varumärke är Louise Wang Nielsen. Som företagets creative director besitter Louise ett öga för detaljer och ett kunskap om mode utan dess like. Därtill har hon en stor kärlek för yoga och en brinnande passion för miljön, vilket har resulterat i att företaget – till stor del på hennes direktiv – skapat ett internationellt beryktat varumärke. Plaggen designas i Danmark och tillverkas i EU med certifierat miljövänliga tyger importerade från Italien – detta då grundarna är måna både om kvalité, miljö och arbetarnas rättigheter. Allt designas också med fysisk aktivitet och träning i åtanke; materialen är snabbtorkande, och plaggen är både bekväma och hållbara – vilket gör dem utmärkta för yoga, pilates, dans och annan fitness.

Soul Factory har ett stort utbud av Moonchild Yoga Wears plagg i lager. Både byxor och träningsbh:ar finns i olika modeller och med en mängd vackra och unika tryck. Med andra ord så är Moonchild Yoga Wear ett märke för alla yogisar som letar efter yogaplagg med det där lilla extra!

Moonchild Yoga Wear och Women for Women International

Sedan 2018 har Moonchild Yoga Wear sponsrat Women for Women International, som hjälper kvinnor som har överlevt krig att återuppbygga sina liv. Sedan 1993 har organisationen hjälpt med än 462,000 kvinnor att återhämta sig efter krig och att arbeta mot en bättre framtid för de själva och deras familjer. Varje år stöttar Moonchild flera kvinnor genom det ett år långa träningsprogrammet så de kan lära sig att tjäna och spara pengar, om kvinnors rättigheter, förbättra deras familjs hälsa och göra sina röster hörda i hemmet och i samhället, vilket förändrar deras live och skapar förändring för framtiden.