STOR UTFÖRSÄLJNING!

Indigo Luna

Indigo Luna har tagit en paus och levererar inte till återförsäljare längre. Du hittar liknande kvalité och design här. KLICKA HÄR


Indigo Luna produkter

Ananda - Leggings, Shorts, Biker Shorts, Yoga-BH, Tank

Hela serien Ananda är tillverkade i vackert mjukt GOTS-certifierad ekologisk bomull. Denna certifiering innebär att bomullen odlas utan GMO, utan skadliga kemikalier som gödselmedel, bekämpningsmedel och insektsmedel, och med spårbarhet från bomullsfält till slutkunden inklusive transaktionscertifikat i varje steg.

Layla Flares

Layla flares från Indigo luna är så mjuka och vackra! Vissa dagar behöver du bara lite mer flöde. Perfekt yoga och dansbyxa! Ett vackert smickrande och högt midjeband samt vida ben. Matcha med den mjuka toppen Boxy Crop Top för att fullända din outfit.

Gjord av supermjuk Viscose (90%) och Spandex (10%) blandning. De är perfekta för en Yin-klass och bekväm nog att bära varje dag.

Indo Pants

Indo Pants är ett av Indigo Lunas basplagg, tillverkade av TENCEL ™ Lyocell-fibrer i ett slutet system där 99% av avfallskemikalier återanvänds. Ett hållbart modeplagg av trä textilfiber från miljöcertifierad skog. Textilen på byxan är absorberande, supermjukt, bekvämt och biologiskt nedbrytbart. TENCEL ™ Lyocell

Maya Leggings

Indigo Luna Maya Legging är gjord av återvunnet material, skördat från spökfisknät och kasserade mattor. Genom att välja dessa leggings hjälper du till att stoppa skapandet av förorening av plast.
Genom att återanvända det elimineras processen att skapa nya och potentiellt skadliga material.

Dessa är tillverkade av återvunna plastflaskor. För varje legging används plast från cirka 10-12 flaskor som kanske annars hade hamnat i våra hav. Indigo Luna arbetar med varumärket REPREVE® och hittills har de återvunnit mer än 10 miljarder plastflaskor från hav och natur. Hög midja. Gjord av 84% REPREVE® Recycled Polyester, 16% Spandex. 50 + SPF solskydd

Boxy Crop Top

Indigo Lunas Boxy Crop Top är så bekväm att du aldrig vill bära en bh igen. Vår bastopp, perfekt för Yoga och kan lika lätt bäras med jeans och en t-shirt. Boxy Crop har de karakteristiska snygga bandet i bak på ryggen. Finns i flera olika färger och matchar perfekt till Indigo Lunas alla fina leggings och byxor.