STOR UTFÖRSÄLJNING

Indigo Luna

Indigo Luna är en inspiration av tre länder. Idén kom till på stranden på den australiensiska kusten. Inspirerad av skandinavisk enkelhet med en touch av livet och den magiska ön Bali. Ekologiskt, miljövänligt och hållbart är grundpelarna, från det har dessa tjejer skapat underbart fina och bekväma kläder. Indigo Luna använder flera olika material. Bland annat GOTS-certifierad bomull. Stilrent och vackert yoga mode i lugna färger och mönster kännetecknar Indigo Luna. Kläderna är gjorda för att kunna svettas i men tack vare utseendet så passar de lika bra hemma i vardagen. Mjuka toner och skön passform. Hitta din favorit nedan!

Indigo Luna har tyvärr tagit beslutet att pausa alla sina återförsäljare på obestämd tid. Tanken är att vi ska kunna köpa in igen efter årsskiftet, så det hoppas vi klart på.
Beslutet bakom detta handlar om att Indigo Luna startade som ett slow fashion märke och vill ha en hållbar tillverkning. I takt med att de har växt så har det tyvärr inte blivit lika hållbart som dom önskat, därför ställer dom nu om allt och försöker hitta lösningar.

Så tyvärr kommer vi inte få påfyllning under en period. Ledsen att inte kunna hjälpa dig med dig just nu. Kan tipsa om andra fantastiska varumärken som har samma värderingar och samma sköna kvalité som tex Studio K. Även vårt eget varumärke Soul Factory har det häftiga flowet i mycket.
Se mer här: 
https://www.soulfactory.se/stilen-vi-och-miljon-alskar


Indigo Luna produkter

Ananda - Leggings, Shorts, Biker Shorts, Yoga-BH, Tank

Hela serien Ananda är tillverkade i vackert mjukt GOTS-certifierad ekologisk bomull. Denna certifiering innebär att bomullen odlas utan GMO, utan skadliga kemikalier som gödselmedel, bekämpningsmedel och insektsmedel, och med spårbarhet från bomullsfält till slutkunden inklusive transaktionscertifikat i varje steg.

Layla Flares

Layla flares från Indigo luna är så mjuka och vackra! Vissa dagar behöver du bara lite mer flöde. Perfekt yoga och dansbyxa! Ett vackert smickrande och högt midjeband samt vida ben. Matcha med den mjuka toppen Boxy Crop Top för att fullända din outfit.

Gjord av supermjuk Viscose (90%) och Spandex (10%) blandning. De är perfekta för en Yin-klass och bekväm nog att bära varje dag.

Indo Pants

Indo Pants är ett av Indigo Lunas basplagg, tillverkade av TENCEL ™ Lyocell-fibrer i ett slutet system där 99% av avfallskemikalier återanvänds. Ett hållbart modeplagg av trä textilfiber från miljöcertifierad skog. Textilen på byxan är absorberande, supermjukt, bekvämt och biologiskt nedbrytbart. TENCEL ™ Lyocell

Maya Leggings

Indigo Luna Maya Legging är gjord av återvunnet material, skördat från spökfisknät och kasserade mattor. Genom att välja dessa leggings hjälper du till att stoppa skapandet av förorening av plast.
Genom att återanvända det elimineras processen att skapa nya och potentiellt skadliga material.

Dessa är tillverkade av återvunna plastflaskor. För varje legging används plast från cirka 10-12 flaskor som kanske annars hade hamnat i våra hav. Indigo Luna arbetar med varumärket REPREVE® och hittills har de återvunnit mer än 10 miljarder plastflaskor från hav och natur. Hög midja. Gjord av 84% REPREVE® Recycled Polyester, 16% Spandex. 50 + SPF solskydd

Boxy Crop Top

Indigo Lunas Boxy Crop Top är så bekväm att du aldrig vill bära en bh igen. Vår bastopp, perfekt för Yoga och kan lika lätt bäras med jeans och en t-shirt. Boxy Crop har de karakteristiska snygga bandet i bak på ryggen. Finns i flera olika färger och matchar perfekt till Indigo Lunas alla fina leggings och byxor.