Wow! Kolla in alla coola yogaleggings!

Linne High Vibing Fraiche Peach - Soul Factory

399 kr- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Riktigt snyggt yogalinne från vårt egna klädmärke Soul Factory. Luftig, avslappnad modell som är croppad, lite kortare på längden. Statement tryck med spirituell touch - ''High vibing, Crystal loving, Chakra balancing, Hug addicted & spiritual as shit'' i vit nyans. En extra cool detalj är handen som håller i en guldig måne - så chic!

Lika härlig att ha på sig på stan som på yogaklassen. Otroligt mjukt och härligt material som består av 100% ekologisk ringspunnen ekologisk bomull. 

  • Material: 100% GOTS certifierad ekologisk ringspunnen bomull. 
  • Modell: "Linne Relaxed Fit".
  • Färg: Fraiche Peach
  • Tryck: Vit text, måne i guldig nyans
  • Tvätt: 30°C. Styrk ej dirket på trycketPlaggets certifieringar

GOTS certifierad ekologisk bomull & Oeko-Tex Standard 100

GOTS är en global certifiering som täcker ekologiska texiler medan OEKO-TEX är en global certifiering som täcker ekologiska och icke ekologiska textilier. Båda har strikta teststandarder på plats. Om en produkt har GOTS- eller OEKO-TEX-certifiering kan du vara säker på att produkten har testats och är så säker som den kan vara.

Fair Wear Foundation

En nederländsk oberoende förening vars medlemmar har åtagit sig att förbättra arbetsvillkoren inom textilindustrin.

PETA Vegan Approved

"PETA-Approved Vegan" -logotypen gör det möjligt för företag som säljer kläder, tillbehör, möbler eller heminredning att lyfta fram sina veganerbjudanden och hjälper konsumenter att hitta djurfria produkter. På så sätt kan konsumenten enkelt göra inköp som överensstämmer med deras värderingar.