STOR UTFÖRSÄLJNING!

Yogamatta i Ull - 100% merinoull 75x200cm ej väska

999 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Yogamatta i ull till bästa priset och med högst betyg (se alla recensioner längre ner)

Vår yogamatta är tillverkad av äkta 100% Merinoull, och den är inte bara mjuk, den är oslagbart len och skonsam mot din hud. Det är den ultimata mattan för alla lugnare yogastilar som Yinyoga, Restorativ yoga och Kundalini.

När du rullar ut denna härliga matta, omsluts du av en känsla av total avslappning. Merinoullen ger en unik komfort som är helt magiskt skön. Det är som att ha din egna, lyxiga oas mitt i yogastudion eller i hemmet.

Skäm bort dig själv med den bästa kvaliteten och komforten som du förtjänar. Vår Merinoullsyogamatta kommer att förgylla dina yogapass och vara en trogen följeslagare. Ge dig själv den ultimata yogapresenten med denna underbara matta.


  • Cerifierad: WOOLMARK, OEKO-TEX
  • Tillverkad: Litauen
  • Mått: 75x200cm
  • Tjocklek: Oanvänd ihoprullad matta är ca 12-18mm. Se sista bilden där en linjal är med.
  • Material: 100% ren ny ull från WOOLMARK . Ullet är stickat i ett polyesternät. Undersidan är av greppvänligt material i latex för att mattan ska stanna kvar.
  • Vikt: Ca 2,2 kg
  • Skötselråd: Vädra mattan eller vid behov går det bra att kemtvätta den.

En Yogamatta i äkta ull kan ha en mild doft i början. Om du reagerar på doften så håll den utrullad i välventilerat utrymme tills doften har gett med sig.

Här kan du läsa om Woolmark och deras förhållningsregler gällande djurskötsel: https://www.woolmark.com/about/ethos/animals/

Yogamatta tillverkade i äkta 100% merinoull. Mjukaste ullmattan du kan tänka dig. Perfekt till alla lugnare yogatyper som Yinyoga, Restorativ yoga eller Kundalini.

Den härliga Merinoullen ger en omslutande och avslappnande känsla som är helt magiskt skön. En riktigt lyxig Yogamatta i Ull som du kommer ha mycket glädje av.