STOR UTFÖRSÄLJNING

Rose Tarot & Smudge Kit

839 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Rose Tarot & Smudge Kit är ett ljuvligt spirituellt paket som passar perfekt som en present till en vän eller varför inte till dig själv? I kitet ingår Tarotkorten The Starchild Tarot Rose Portal Box. 78st kärleksfullt illustrerade kort som du kan använda som ett verktyg för vägledning och guidning i ditt liv.

Paketet innehåller också ett Smudgekit med en Rosenkvarts, Blue Sage och Palo Santo. Använd innehållet i ditt Smudgekit för att rena kristaller, ett rum eller dig själv från negativ energi. 

Du får även med 10st Rökelsepinnar Myrrh. En rökelse som ger dig en djup och transformerande meditativ upplevelse. Lockar ditt sinne tillbaka i tiden och magin från svunna tider.

Tarotkorten The Starchild Tarot Rose Portal Box

Är du en sökare som känner dragningen till stjärnorna? Har du upplevt att drömmar och  avlägsna minnen  från en annan tid eller plats? Vill du leva mer efter din intuition?
Om du går i dessa tankar, så presenterar vi The Starchild Tarot, nya upplagan, Rose portal box. Denna boxen designades redan 2010-2012, men släpps åter igen som en uppdaterad variation.

Ny på tarotkort? Läs mer i vår artikel om tarot här.

 •  78 kort. Kärleksfullt illustrerade kort av konstnären Danielle Noel. 
 •  Väldigt lyxiga kort med satinmatt finish. 10x14.5cm
 •  Vacker låda att förvara korten i.
 •  Medföljande guidebok  (på engelska) 

Smudge kit - Rosenkvarts

Härligt Smudge kit med en Palo Santo pinne, en salviabunt med Blue Sage och en Rosenkvarts, kärlekens sten. Smudgekit är tänkta att användas när du vill rena utrymmen och platser från negativ energi samtidigt som du för in kärlek och positivitet. Du kan också rena dig själv innan meditationen för att komma i balans.

Rosenkvarts 

 • Modell: Tumlad
 • Färg: Ljusrosa
 • Storlek: ca 20-30mm
 • Vikt: ca 10-20g

Rosenkvartsen hjälper dig att öppna ditt hjärta och ta in lycka i ditt liv. Den löser upp blockeringar och lär dig att släppa taget om saker som är utanför din kontroll. En förlåtande sten som ger oss trygghet. 

Rosenkvarts hjälper dig att förstärka dina positiva sidor i livet och stärker dina närmaste relationer (speciellt till dig själv)

Palo Santo

Palo Santo Pinnen kommer från ett heligt doftträd och kallas därför "Holy Wood". Doften påminner om rökelsen Frankincense och Myrra. Palo Santo har använts i olika heliga ritualer under tusentals år. Några av dess fördelar är att den rensar bort  negativ energi men är även ett naturligt insektsmedel, luftrenande och inte minst så är det ljuvligt att använda för sinnes- och kroppsavkoppling.

Tänd en Palo Santo och när du ser att den brinner blåser du så att lågan försvinner men röken blir kvar. För runt pinnen i cirkelrörelser över den plats eller person du vill rena, eller lägg den på ett brandsäkert fat/skål om du vill ha röken en längre stund. När du är färdig, doppa den rykande sidan i vatten och se till att den är helt släckt. 

Blue Sage

En bunt med blå salvia vilken är en helt naturlig ceremoniell rökelse. Blå salvia har en lite mjukare doft än vit salvia vilket många uppskattar. Doften av blå salvia påminner lite om doften av lavendel. Knuten med 100% bolmullsgarn som går bra att elda. 

Salviabunten används på liknande sätt som Palo Santo pinnarna. Tänd eld på ena änden, blås ut elden och vifta runt röken med hjälp av en fjäder eller med din hand. Släck den mot ett eldfast föremål, låt den ligga kvar i en eldfast skål och se till att den verkligen är släckt.

Både Palo Santo pinnarna och den blå salviabunten kan användas många gånger om.

Rökelse Myrrh 10st, Sacred Elephant

En rökelse med doft av Myrra som ger dig en djup och transformerande meditativ upplevelse. Lockar ditt sinne tillbaka i tiden och magin från svunna tider. Dessa handgjorda rökelsestickor är tillverkade av de finaste råvaror som vår jord bjuder. Tillverkade med kärlek och omtanke. 

Varje doftpaket innehåller 10 stickor som har en brandtid på 40-45 min.

 • Veganskt
 • Etiskt producerat i Indien
 • Rena eteriska oljor
 • Inga kemikalier
 • Inga syntetiska tillsatser