STOR UTFÖRSÄLJNING!

Yogiraj

Yogiraj är det ledande märket för yogamattor och yogautrustning på den svenska marknaden. Grundarna har yoga som passion och livsverk, vilket genomsyrar allt de gör – inte minst produkterna de tagit fram. Alla produkter designas i Sverige för att sedan produceras i Asien, och resultatet blir högkvalitativa produkter till förmånliga priser. Detta har gjort Yogiraj till ett högt uppskattat märke i skandinaviska hushåll och yogastudios, inte minst då de passar både för nybörjaren och den erfarna yogin.


Yogiraj - Yogamattor

Yogiraj är det ledande märket för yogamattor och annan yogautrustning på den svenska marknaden. Grundarna har yoga som passion och livsverk, vilket genomsyrar allt de gör – inte minst produkterna de tagit fram. Samtliga produkter designas i Sverige för att sedan produceras i Asien, och resultatet blir högkvalitativa produkter till förmånliga priser. Detta har gjort YogiRAJ till ett högt uppskattat märke i skandinaviska hushåll och yogastudios, inte minst då de passar både för nybörjaren och den erfarna yogin.

Soul Factory erbjuder ett utbud av yogamattor och tillbehör från Yogiraj.


Yogirajs Yogamattor: Att Skydda Miljö och Människor

Yogiraj brinner för att skydda såväl miljö som människor. Det finns en del yogamattor som innehåller förorenande ämnen såsom phtalater, vilka kan rubba hormonbalansen hos människor och även påverka fertiliteten hos framtida generationer. Detta är något som Yogiraj aktivt jobbar för att motverka med sina produkter, och därför är samtliga av deras yogamattor certifierade av ett fristående, oberoende laboratorium som garanterar att de är fria phtalater och andra förorenande ämnen. Deras ambition är helt enkelt att du som kund ska kunna använda deras produkter med gott samvete och utan oro för din och din omgivnings hälsa!

Yogamattan fungerar utomordentligt för alla former av yoga. Dessutom är den grym att ha som träningsmatta! Styrka, situps, streck – möjligheterna är många...

Som med alla mattor ska yogamattan från Yogiraj "yogas in" för att få den perfekt för just dig.

Mattan bör tvättas med varmt vatten och tvål alternativt torkas av med en fuktig trasa.

Svårt att välja yogamatta? Se vår guide till att välja rätt yogamatta.