Bästa julklapparna till en yogi!

Har du svårt för att hitta julklappar till dina nära och kära? Sitt kvar, vi har listat de perfekta julklapparna till alla yogis. 
Vi erbjuder julklappsinslagning utan extra kostnad fram till den 24/12! Förlängt  öppet köp på Julklappar till 10/1-22

Alla vill väl hitta de där perfekta julklapparna som får ens nära och kära att hoppa av lycka. Däremot är det inte alla som har varken tid eller lust att ta sig ut i julstressen för att lyckas med detta. Men lugn, Soul Factory har lösningen på problemet. Nu erbjuder vi julklappsinslagning utan extra kostnad. Skriv ett meddelande i kassan så gör vi en fin julklapp till dig. De perfekta julklapparna blir med andra ord dina genom bara några klick. Luta dig tillbaka och njut av att julhandla i lugn och ro!


Julklappstips med olika härliga teman!

Nytt för i år är våra superhärliga julklapps- och presentkit. Perfekt sammansatta med spännande och vackra innehåll. Vad sägs om lugn & ro till den som behöver finna lugnet eller kanske du hittar något passande i för den spirituella, för dig som vill fördjupa din spirituella sida. Alla paketen återfinns i en större kategori där det utöver kitet också finns en massa andra produkter på samma tema. Inspireras av temat nedan ock klicka dig vidare in!

Julklappstips för Lugn & Ro
Vem vill inte ha en god, lugn jul? Att kunna slappna av, komma ner i varv och ha en mysig stund är så oerhört viktigt och välgörande. Här finner du Julklappstips för Lugn & Ro med härliga, lugnande produkter som blir en perfekt julklapp eller present till någon som kan vara i behov av att komma ner i varv.

Julklappstips för den Spirituella

För dig som vill fördjupa din spirituella sida och komma närmare naturen och universum. Här hittar du härliga kristaller och smudge, väldoftande rökelse och ljuvliga oljor. Bär ett kraftfullt Mala-halsband och en tröja med ett budskap som stärker den energin du vill uppnå.

Julklappstips för Pepp & Energi

Här hittar du presenter och julklappar som ger energi, pepp och massor av Good Vibes. Energi-boostande Kristaller, Oljor & Malas. Tröjor med härliga texter och underbara böcker och doftljus.Julklappstips för Self Love

Mer kärlek till folket! Varför inte ge bort lite kärlek eller peppa någon till mera self love? Här finner du allt från böcker, kläder med mysiga budskap och doftljus till yogaprodukter i kärlekens färg. 


Julklappstips till honom

Julklappar & Presenter till den Yogaintresserade Killen. Här hittar du snygga yogakläder, yogamattor, bärremmar, väskor, klossar, kuddar, doftljus, rökelse, meditationskuddar, bolster och vattenflaskor. Allt i Yogans tema. 


Hållbara Presenter & Julklappar

Presenter & Julklappar för dig som bryr dig lite extra om Miljön. Kläder & Yogatillbehör i naturmaterial så som GOTS-certifierad ekologisk bomull, tencell/lyocell och bambu. Svanenmärkta Yogatillbehör från Svenska Nytta Design, ekologiska Yogamattor, Doftljus och Yogaoljor med rena eteriska oljor plus mycket mer.Julklappstips för den Bohemiska
Ljuvliga filtar från Wandering Folk & E-swiss. Bohemisk, unik Kimono från Sissel Edelbo & Warriors of the Divine. Magiskt vackra kläder från Mahli the Lable. Hitta julens bästa Boho-klapp här!

Julklappstips för Meditation
Det ulitmata meditations-myset hittar du i denna kategori! Ögonkuddar till yogans savasana eller en meditationskudde att sitta på i din meditation. Sköna ögonkuddar och härliga ljus, böcker mm.

Små Saker till Julkalendern

Små saker perfekta att stoppa i en hemmagjord Julkalender eller Julstrumpa. Härliga Oljor,
kraftfulla Kristaller, underbara Doftljus, väldoftande rökelse, vackra smycken mm. 


Ännu fler Julklappstips från Soul Factory!

Den lugna och harmoniska inställningen du får från Yoga kan förmedlas eller förstärkas genom olika accessoarer och tillbehör. Till exempel doftljus, yogaoljor, rökelser och kristaller är fantastiska redskap när du vill komma in i ett riktigt skönt tillstånd av mindfulness. Eller varför inte ge bort en tänkvärd bok eller ett smycke som både är vackert och symboliskt. 


Oljor
En yogaolja är en aromatisk olja som är bra fr kropp & själ. Det finns oljor som piggar upp och andra oljor som gör dig grundad och lugn.

Yogaljus Sukha från HingDoft- & Massageljus
Ett annat julklappstips är doftljus för ett väldoftande hem. Dessa hjälper dig även att komma in i ett djupare meditativt stadium. 

Alla våra Julklapps- & Presentkit
Här har vi samlat alla olika Kit som vi har. Flera olika teman, stora & små. Vi har julklappar både till de energiska och de som söker lugn. 

Vattenflaskor
Snygga och praktiska vattenflaskor i många varianter. Storsäljaren MISMATCH från Equa fungerar till både varmt och kallt.

Böcker
Härliga böcker att läsa för att inpireras eller hitta lugn. Kalenderar/dagböcker för att sätta fokus på dina drömmar eller känna tacksamhet i ditt liv.


Smycken & Mala
Vackra smycken såsom Malas, stenarmband, tåringar och mycket mer. Hitta stenen som passar till just den personen som du vill ge en gåva till.  


Yogafiltar

Vem hade inte blivit glad över att få en gudomligt skön yogafilt i julklapp? Till yogan under Savasana eller bara att gosa ner sig i hemma. 

Ögonkuddar
Ge bort en uppskattad, skön ögonkudde i jul. Vid nedvarvning efter yogapasset är det SÅ skönt att slappna av med en ögonkudde. 

Kristaller & Smudge Kit

Ljuvliga kristaller och smudge kit. Använd vid meditation, när någon behöver pepp eller som en vacker detalj i hemmet. 


Om du ändå är osäker på vad du ska ge bort i julklapp för att pricka rätt kan vi på Soul Factory erbjuda presentkort i olika valörer. 
På så sätt kan personen själv få välja bland alla våra varumärken och produkter. 
En julklapp som inte kan bli fel!För fler produkter och utföranden kan du klicka dig vidare bland våra många kategorier. Förutom det som nämnts kan du bland annat hitta snygga yogakläder, yogamattor och andra yogatillbehör hos oss på Soul Factory. Glöm inte att vi erbjuder kostnadsfri julklappsinslagning för en bekvämare julshoppingupplevelse.