Stor utförsäljning!

Vackraliv Yoga

Gabriella som är ägare av Vackraliv Yoga har 20-års bakgrund inom mode, design och passion för yoga. Företaget skapades utifrån en vilja att kombinera vacker yogadesign med bekvämlighet. Vackraliv Yoga erbjuder fantastiska yogamattor, yogakläder och yogatilbehör i snygg modern design. Produkterna är framtagna för att skapa magiskt YogaFlow för Yogisar med fokus på exklusivitet och funktionalitet. Är du osäker på din storlek? Kika in i vår Storleksguide Vackraliv Yoga.

Vackralivs Yogamattor tillverkas av hållbart material, polyuretan, och Eco naturgummi från träd i Vietnam, som både är fria från PVC och toxiner. Högabsorberande mattor som passar perfekt till både vått och torrt grepp. 


Vackraliv Yoga - Yogamattor

Vackraliv är en relativt nyetablerad aktör på den svenska marknaden för yogamattor och en ny favorit i många yogisars samling. Företaget satsar på att leverera produkter av hög kvalité, hållbarhet och modern design. 

Yogamattorna kommer i storleken 178×61 cm. Framtagen för att uppnå maximalt grepp och dämpning samt smidig att ta med sig i yogaväskan. Yogamattorna är i djup svart färg med fantastiskt snygga gulddetaljer. Tillverkade av polyuretan, Eco naturgummi och är fri från PVC och toxiner. Materialet på mattan är dessutom återvinningsbar. Materialet på mattan tillåter dig att snabbt och enkelt torka av med en fuktig trasa eller handduk. För att hålla mattan ren rekommenderar Gabriella att använda doppa handduken i vatten med ett par droppar antibakteriell Tea Tree Oil och låt sedan torka en stund innan den läggs tillbaka i yogaväskan. Vid köp av yogamattor från Vackraliv tillkommer det en praktisk och användbar yogaväska så att du enkelt ska kunna bära med dig mattan till och från träningen.