Wow! Massor av nyheter!

Eagle Rock Werkshop

Eagle Rock WERKSHOP är ett kvinnoägt träningsmärke, skapade av den fantastiska grundaren och konstnären Chriztina Marie. På varje leggings, på varje design finner vi sagolikt vackra orginalkonstverk av Chriztina själv (en design kan ofta ta upp till 80 timmar att slutföra från början till slut: it's all in the details). Träningskläderna är etiskt tillverkade, och varje par leggings skärs, trycks och sys internt i deras lilla designstudio utanför Los Angeles, CA.

Tightsen är tillverkade av ett lyxigt, silkeslent kompressionstyg som både är snabbtorkande, andas och erbjuder UV 50+ solskydd. Tryckt med en levande och miljövänlig digital färgsublimeringsprocess. Perfekt leggings för vardagliga aktiviteter med lägre uthållighet som yoga, pilates och vardagskläder. Den är också bra för utomhus-/vattensporter med det inbyggda UV-skydd 50+. 


Om Eagle Rock Werkshop

Eagle Rock WERKSHOP tror på att göra saker hållbart, etiskt och med syfte. De klipper, trycker och syr för närvarande en stor del av produktionen internt i en studio utanför Los Angeles, CA., med syfte att hålla det småskaligt. Vidare görs alla tygutskrifter med en miljövänlig digital färgsublimeringsprocess med minimalt avfall och de arbetar aktivt för att lägga till ännu mer återvunnet material i deras klädkollektioner. WERKSHOP ger också tillbaka när de kan med deras #WERKforACause-insatser. Hittills har de donerat tusentals dollar till Ocean Preservation, Breast Cancer Research, djurlivsorganisationer och många fler.

Våra leggings har originalkonstverk av vår kvinnliga grundare, Chriztina Marie. Allt börjar med en gnista av inspiration och blyertsskiss som skannas in i datorn och fulländas i photoshop. En design kan ofta ta upp till 80 timmar att slutföra från början till slut: allt ligger i detaljerna.


Behind the Seams

Möt grundaren och konstnären bakom Eagle Rock WERKSHOP -  Tina Z (Chriztina Marie). Hon har skapat märket baserat på idén att bara genom att bära riktigt snygga träningskläder så kommer du automatiskt att prestera bättre under din träning. Tina Z har därför tagit fram de snyggaste tightsen och träningskläderna som kommer att boosta ditt humör, självkänsla och prestation under din yoga och träning.Chriztina Marie - grundare, konstnär och designer

"Jag har varit konstnär hela mitt liv ... jag minns inte en tid då jag inte ritade, målade, sydde, sjöng eller spelade ett instrument. När jag var barn var min dröm att bli en Disney-animator och Jag skulle spendera otaliga timmar med att rita Ariel, Belle, Askungen på papper. När jag var 17 åkte jag till Europa med min syster och fick lite av en uppenbarelse. Det var då jag insåg att mode var den ultimata formanimationen. Istället för att få mina teckningar att röra sig på papper föreställde jag mig att mina teckningar fick liv på människor. Ingenting är mer givande för mig än att se WERKSHOP i det vilda.'' - Chriztina