Spirituell julshop!

Smudge kit med Palo Santo White sage & Dragon stone

195 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Öppet köp på julklappar tom 8/1-24

Härligt Smudge kit med en Paolo Santo pinne, en salviabunt med White Sage och en Dragon stone. Smudgekit är tänkta att användas när du vill rena utrymmen och platser från negativ energi samtidigt som du för in kärlek och positivitet. Du kan också rena dig själv innan meditationen för att komma i balans.

Paketet innehåller: 

  • 1 x Dragon stone
  • 1 x Palo Santo pinne 10x2 cm
  • 1 x Salviabunt White Sage 10x3 cm
  • 1 x Vacker naturfärgad tygpåse

Dragon stone

Denna vackra sten aktiverar och låser upp vårt hjärtchakra. Fyller oss med kärlek mod och kraft. Den tillhör familjen Epidote med inslag av Piomentite som har en naturlig egenskap av att förstora alla energier i dess omgivning. Det du ger ut får du tillbaka. En riktig karma sten. En kraftfull sten som stärker och föryngrar hjärtat och läker den känslomässiga kroppen. En underbar sten för läkning när man går genom sorg och trauman. 

  • Namn: Dragon stone
  • Modell: Tumlad
  • Färg:  Rödbrun/grön (Piemontit/Epidote)
  • Storlek: ca 19-26mm
  • Vikt: ca 10-15g

Palo Santo

Palo Santo Pinnen kommer från ett heligt doftträd och kallas därför "Holy Wood". Doften påminner om rökelsen Frankincense och Myrra. Palo Santo har använts av i olika heliga ritualer under tusentals år. Några av dess fördelar är att den rensar bort  negativ energi men är även ett naturligt insektsmedel, luftrenande och inte minst så är det ljuvligt att använda för sinnes- och kroppsavkoppling.

Tänd en Palo Santo och när du ser att den brinner blåser du så att lågan försvinner men röken blir kvar. För runt pinnen i cirkelrörelser över den plats eller person du vill rena, eller lägg den på ett brandsäkert fat/skål om du vill ha röken en längre stund. När du är färdig, doppa den rykande sidan i vatten och se till att den är helt släckt. 

White Sage

Salviabunt av White Sage, torkad vit salvia. Använd salviabunten i en härlig, välgörande reningsritual kallad Smudge eller Smudging. Du kan rena dig själv och utrymmet omkring dig innan meditation. Kanske har du ett rum som du vill rensa från dålig energi. White Sage är också perfekt för att rena dina kristaller. Röken från White Sage har en stark, kryddig doft. 

Salviabunten används på liknande sätt som Palo Santo pinnarna. Tänd eld på ena änden, blås ut elden och vifta runt röken med hjälp av en fjäder eller med din hand. Släck den mot ett eldfast föremål, låt den ligga kvar i en eldfast skål och se till att den verkligen är släckt.

Både Palo Santo pinnarna och den blå salviabunten kan användas många gånger om.