STOR UTFÖRSÄLJNING!

Ananda Soul Jewellery

Kärlek från Bali - Ananda Soul skapar magiska smycken i Ubud. Underbara bohemiska mönster som gör det lilla extra. Deras passion är att det är lika viktigt att få kvinnor att känna sig otroligt vackra i smycket, som att behålla vår planet vacker och frisk, hållbarhet och etisk produktion är viktigt för dem (läs mer längst ner på sidan). 

Här finner du både armband, halsband och malas från Ananda Soul. Vilken är dessa unika smycken är din favorit? 


Ananda Souls etiska produktion av smycken


Nedan kan du läsa om det etiska förhållningssätt som Ananda Soul har när de tar fram sina smycken. Ett halsband eller armband från deras kollektion kommer kännas extra bra att bära efter att du har läst detta.

ETISKA

Vi spårar vår produktion i hela vårt försörjningskedjans steg och ser till att våra skapelser görs medvetet från början till slut. Det gäller allt från källan till våra ädelstenar, vårt guld, silver och mässing till hur de vi arbetar med behandlas och betalas. 

FAIR PAY

Vi garanterar att alla människor som är involverade i produktionen av våra produkter betalas rättvisa löner och förmåner. Vi känner oss välsignade att jobba med ett team av fantastiska människor och varje lagmedlem känns som en del av vår familj. 

RECYCLED 

Att producera på ett hållbart sätt innebär att vi inte tar mer än vi ger tillbaka till miljön. Alla våra smycken är gjorda av certifierat och återvunnet silver eller mässing. Det finns tillräckligt med silver och mässing som cirkulerar på planeten redan och vi anser att det är onödigt att uppmuntra ytterligare gruvdrift. 

ECO-FRIENDLY

Vi försöker hålla vårt koldioxidavtryck så minimalt som möjligt. Silver och mässing som används i våra smycken återvinns med ett grönt certifikat, vilket garanterar en ren avfallsprocess. Eftersom vi är baserade i Sydostasien är vi mer direkt utsatta för resultatet av förorening och giftigt avfall, och vi känner ett ansvar för att ha en positiv inverkan på miljön genom det arbete vi gör. 

VEGAN 

Alla våra produkter, inklusive vår förpackning, är helt djurvänliga. Allt har skapats utan användning av animaliska produkter eller biprodukter.


Köp ett smycke från Ananda Soul - ge något tillbaka


Ananda Soul jobbar aktivt med att ge tillbaka till samhället och nedan kan ni läsa om hur de arbetar. Något som gör att det känns extra bra att ha detta varumärket i vårt sortiment av smycken.

Vår framtid ligger hos barnen och kvinnorna som föder dem - därför är vi engagerade i att skapa ett varumärke som stödjer kvinnor och barn i samhället där vi producerar och skapar våra produkter. Under de senaste sju åren har vi arbetat med mödrar till gatubarn på Bali. Genom att anställa dessa mammor hjälper vi till att avbryta fattigdomscykeln. Utöver det går en del av vinsten från varje order till att sponsra undervisningen av ett missgynnat barn i norra Bali.