Wow! Massor av nyheter!

Ariana Ost


Bjud in magin i ditt hem med designern Ariana Ost fantastiska kreationer. Med sina kristaller skapar hon helande vackra föremål för ditt hem kropp och själ. Mönster och energier som förhöjer din upplevelse av yoga meditation och mindfulness. 


Ariana Ost sortiment

Ariana Ost är ett livsstilsmärke som skapar vackra föremål med helande egenskaper för ditt hem kropp och själ.

I studion i New York kommer Ariana Ost vision till liv. Att föra in ljus och healing i våra hem. Ge oss redskap för att höja vår själ, ge healing och sinnesro.

Soundhealing

Ljudhealing i ett unikt samarbete mellan Ariana Ost och BioSonic.
Arianas unika design tillverkat med kärlek i en studio i New York. Biosonic grundat av Dr John Beaulieu och Thea Keats Beaulieu som specialiserat sig på musikterapi och energi medicin för att skapa ett tillstånd av högre medvetenhet
Arianas vackra kreationer med helande kristaller tillsammans med stämgafflar från BioSonics skapar ett kraftfullt redskap för kropp och själ. Presenterat i en vacker förpackning. Med hjälp av stämgaffeln förstärker man kristallens kraft med ljudvågor. Knacka stämgaffeln mot kristallen och hjälp ditt sinne att finna harmoni och balans på ett ögonblick. Hjälper att minska stress och försjunka i meditativt tillstånd.

Chakra Healing grid

Kristallnät i heliga eteriska mönster som förstärker kristallernas kraft. Skapar helande vibrationer i ditt hem samtidigt som det är ett smycke i din inredning

Väggdekorationer

Ariana Ost Handgjorda väggdekorationer i metall. Tilltalade design med kristaller som sänder ut helande vibrationer till ditt hem. 

Hairties 

Hårsnoddar med berlock föreställande några av våra favorit yogapositioner som är lika fin i din håruppsättning som runt din handled.