Wow! Massor av nyheter!

Love Actually Kit - bok, örter, kristall

450 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Love Actually  är ett underbart kit i kärlekens tecken. Här får du magiska droppar i form av en ört tinktur, en bok med alla de verktygen som behövs till att ta tillbaka din inre guide, stärka kärleken till dig själv och manifestera dina drömmar. En rå rosenkvarts som öppnar ditt hjärta och hjälper dig att föra in lyckan i ditt liv.

Läs mer om innehållet nedanför

Bok "Soul Work" - Josefin Dahlberg

I boken, "Soul Work" delar Josefin Dahlberg med sig av sin personliga, spirituella resa till ett bättre mående. Redan som 25-åring fick Josefin sitt drömjobb som chefredaktör för en stor modesajt. Efter tre års tid sa hon upp sig och började om på nytt. Hon reste till Indien och utbildade sig till yogalärare, började fokusera på sitt välmående och bloggade om hur hon helt hängav sig åt sin spirituella resa.

Med "Soul Work" ger Josefin dig som läsare nycklarna för att börja lyssna inåt och komma dig själv närmare. Boken innehåller handfasta tips, övningar och inspiration inom yoga, meditation och olika ritualer - alla de verktygen som behövs till att ta tillbaka din inre guide, stärka kärleken till dig själv och manifestera dina drömmar. 

 • Antal sidor: 175
 • Mått: 160 x 22 x 217 (mm)
 • Utgiven: 2020-12-15
 • Språk: Svenska

Dina ⭐⭐⭐⭐⭐

"Fantastisk bok! Så djup, så insiktsfull men så enkel att läsa och förstå. Älskar när man får skriva i böcker utan att skämmas. Boken får en att tänka till och framförallt att faktiskt göra något och inte bara läsa och tänka att man borde göra något.. Rekommenderas till alla!"

Tinktur Hjärtstilla Mother Wort - Örtfabriken

Hjärtstilla är en mycket omtyckt ört att ta i form av tinktur. Du tar ett par droppar av Hjärtstillan invärtes när du behöver det. Hjärtstillan är som en varm kram!

Hjärtstilla (Leonurus cardiaca) var förr en vanligt förekommande ört i kryddträdgården, men har försvunnit till viss del. Hjärtstilla kallas även Lejonsvans och på engelska Motherwort. Hjärtstilla tillhör familjen kransblommiga växter

Örtfabrikens örtbaserade tinkturer är noga utformade och testade i nära samarbete med deras odlare. Örtfabrikens svarta flaska skyddar tinkturen längre än andra glas.

 • Hjärtstilla
 • Förslag på dosering: 3-20 droppar vid behov
 • 50ml (räcker till ca 50 doser)

*Hjärtstillan är väldokumenterad som medicinalväxt. Den användes som lugnande och stärkande drog vid hjärtbesvär. Moderna undersökningar har visat att den innehåller en digitalisliknande glykosid (digitoxin) som verkligen har effekt på hjärtfunktionen.
Källa: SLU Artdatabanken

Hur ska du ta dina tinkturdroppar?

Droppa Örtfabrikens tinktur i ett glas vatten eller juice, eller ta dem direkt under tungan. Om du vill undvika den lilla mängden alkohol så kan du droppa tinkturen i en kopp kokhett vatten. Till exempel i ditt te. Då avdunstar alkoholen från tinkturen. Varför man använder alkohol i tinkturer? Tinkturer på alkohol får en mycket lång hållbarhet (flera år). 

Min favorit! ⭐⭐⭐⭐⭐
Jag använder den här hjärtstillan så fort jag behöver! Den funkar jättebra - Fredrik Quistbergh

Rosenkvarts kristall Rå medium

Kristall Rosenkvarts - Egenskaper och betydelse

Rosenkvarts öppnar ditt hjärta och hjälper dig att föra in lyckan i ditt liv. Den lär dig att släppa taget om saker som står bortom din kontroll samtidigt som den löser upp blockeringar. En förlåtande sten som ger oss trygghet. 

Rosenkvarts hjälper dig att förstärka dina positiva sidor i livet och stärker dina närmaste relationer, särskilt den till dig själv. Råa kristaller vibrerar på en högre nivå och sägs därför ge ifrån sig ännu starkare kraft.

 • Namn: Rosenkvarts
 • Modell: Rå
 • Färg: Ljusrosa
 • Storlek: ca 30-60mm
 • Vikt: ca 20-50g
 • Pris per styck

Alla våra stenar och kristaller ser lite olika ut i färg, form och storlek. Ojämnheter och sprickor är inte inte felaktigheter utan det är sådana saker som gör varje sten unik. Tänk att den du får valde just dig! Tro på att detta är den stenen du behöver just nu. Du kommer inte att bli besviken, vi skickar massor av kärlek med varje sten