Crystal Pocket Kit Good Vibes

75 kr

- Fri Frakt (vid köp från 599:- annars 49:- i frakt)
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Crystal Pocket Kit Good Vibes innehåller 3st kristaller i storleken mini/pocket size. Ametist, Citrin & Turmalin som är en perfekt mix för att få rätt energier runt omkring dig! Behöver du en ametist i fickan för att hitta lugn, eller en citrin i din bh för att få pepp och energi? Eller varför inte turmalinen som skyddar dig från andras negativa energier. 

  • Innehåll: Ametist, Citrin, Rosenkvarts
  • Storlek: Mini/pocket size, 5-10mm
  • Vikt: ca 3-6g

Ametisten är skyddande och kraftfull! Den skyddar mot psykisk ohälsa, stress och olika former av ångest. Ametist är en naturlig lugnare som lindrar stress och spänningar och kan även balansera humörsvängningar.

En ametist lugnar och stimulerar sinnet, hjälper dig att bli mer fokuserad, förbättrar minnet och ger dig motivation. Den lindrar sömnlöshet och hjälper till att komma ihåg och förstå drömmar.

Citrinen är en riktigt härlig energi-boostare! Denna underbara lilla stenen ger dig glädje, entusiasm och positivitet. Att bära på en citrin är bra både för självkänslan och självförtroendet.

En citrin är perfekt för att nå framgång inom olika områden. Den hjälper dig att se, och framförallt nå, nya möjligheter och få lycka i livet. 

Svart Turmalin  är verkligen en riktig energibeskyddare då den blockerar dig från andras negativa energier. Lägg en i hemmet, en i fickan och kanske en i bilen. Perfekt på flygresan om du upplever det är obehagligt att flyga. 

Kom ihåg: Alla våra stenar och kristaller ser lite olika ut i färg, form och storlek. Ojämnheter och sprickor är inte inte felaktigheter utan det är sådana saker som gör varje sten unik. Tänk att den du får valde just dig! Tro på att detta är den stenen du behöver just nu. Du kommer inte att bli besviken, vi skickar massor av kärlek och positivitet med varje sten.

Rena gärna dina kristaller med en Salviabunt, klicka här för att se alla våra Salviabuntar.