STOR UTFÖRSÄLJNING!

The Spirit of OM

The Spirit of OM skapar färgstarka yogakläder med underbara, unika mönster! Alla ljuvliga plagg är ekologiska och tillverkade med kärlek och omsorg. Eko-bomull och supermjuk bambu som ger dig en magisk känsla i ditt yogaflow. Läs mer om företaget och material längst ner på sidan.Ekologiskt Mode

The Spirit of OM använder material av högsta kvalitet såsom handplockad, certifierad ekologisk bomull (kbA-certifierad ekologisk odling), bambuviskos och ren jungfruull. Noggrant val av råvaror, miljövänliga, hållbara och föroreningsfria produktionsprocesser samt etiskt och socialt rättvisa villkor i produktionskedjan.

Produktion

The Spirit of OM har sitt huvudkontor i Tyskland och där sker produktdesign, den tekniska utvecklingen, produktionsledning samt försäljning och utleverans av produkter. Tillverkningen av kläderna sker främst i södra Europa i Egeiska havet (Grekland och Turkiet), där även deras handplockade ekologiska bomull växer. Tillverkning sker även i Tyskland och Österrike.

Alla naturmaterial uppfyller de högsta ekologiska kraven redan i odlingen. Det betyder att de är helt fria från kemikalier. Det finns varken herbicider eller bekämpningsmedel under odlingen, inte heller krom eller tungmetaller eller formaldehyder vid färgning av textilierna. The Spirit of OM använder endast certifierade, giftfria vattenbaserade färgämnen som inte är skadliga för miljön.

Företaget är certifierat enligt GOTS (Global Organic Textile Standard)/ekologisk certifiering. Under hela produktionen fokuserar de alltid på harmoni och positiv energi. Rättvis arbetsmiljö och arbetsprocesser utan press är av största vikt.

Kläder med långt liv

Med högkvalitativa ekologiska kläder representerar The Spirit of OM "långlivsprincipen". Textilierna väljs med kärlek och omsorg, så att de följer dig under många år. Beprövade material används och varje storlek utarbetas i detalj för att ge dig perfekt passform.

“Spirit of OM”-kläderna har en positiv effekt på din aura och framhäver din egen karisma på ett väldigt speciellt sätt.