Yogatröja Karuna Longsleeve Pine - Urban Goddess

575 kr- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Supersnygg yogatröja som bygger på vår storsäljare Good karma top. Good Karma är tillverkat av en mix av bambu och ekologisk bomull som känns svalt och skönt mot huden. Toppen har en vacker skogsgrön nyans med Fatimas Hand i mörkt tryck. Passar superfint ihop till matchande leggings och yogabyxor i färgen Pine från Urban Goddess. Har en hög halslinning och unika, praktiska armmuddar vilket gör att ärmarna inte glider upp under ditt yogaflow. Dessa kan dessutom vara extra sköna att dra på händerna under shavasana. 

Underbar att bära på tex Yin yogan, eller varför inte till vardags till favoritjeansen. Väldigt smickrande, tightare modell!

Här hittar du fler ekologiska toppar.

  • Färg: Pine (kallare skogsgrön botten med Fatimas Hans i mörkt tryck)
  • Material: 68% bambu, 28% ekologisk bomull, 4% elastan
  • Tvättas vid 30 grader
  • Tvättas med avigsidan ut för att skydda trycket
  • Stryk inte över trycket

Good Karma yogatröja är inte bara användbar på mattan, utan kan också kombineras med plagg från din garderob till vardags. Den kan stylas upp med diverse accessoarer för att addera lite extra glamour, eller bara som den är för mer simpel elegans - toppen är oerhört mångsidig.

Om Urban Goddess

Urban Goddess är ett medvetet yogamärke. Företaget använder endast certifierat ekologisk bomull till sina plagg, vilket inte enbart är snällt mot människorna som arbetar med den på dags basis och miljön vi alla bär ansvar för, utan också ger dig alla fördelar som det är att ha på sig ett tyg som andas och är naturligt. Dessutom har de tagit bort alla tvättlappar som kan störa och klia under träningen. Dessa har istället ersatts med stämplar direkt på tyget.