Wow! Massor av nyheter!

Yogabyxa Flow Urban Black - Urban Goddess

850 kr- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Urban Godess Flow yogabyxor är superbekväma och har tillverkats med ultramjuk, mix av bambu och GOTS-certifierad ekologisk bomull. Raka och extra vida byxben gör att de känns luftiga och sköna under ditt yogaflow. Dessa yogabyxor har en bred smockad resår i midjan som ligger mjukt mot magen. Eftersom dessa byxor faller vida är de ett perfekt val vid yin, hatha, reparativ, meditation, och yoga flow.
Bambu andas naturligt (så att byxorna lätt transporterar bort svett) och antibakteriell (så liten risk för svettlukt). Den har också en mild svalkande känsla på huden. Idealisk för personer med känslig hud. 

Urban Goddess Flow extra vida yogabyxor är supertrendiga just nu. Oavsett om du gillar en minimalistisk look eller boho chic, kan styla dem med lätthet. Dessutom är dessa yogabyxor så bekväma att bära att du knappt känner dem. Dubbel vinst!

  • Färg: Urban Black (svart)
  • Material: 68% bambu 28% ekologisk bomull & 4% lycra
  • Ben: Raka och breda byxben
  • Midja: Högt och brett midjeband

Urban Goddess använder ren ekologisk bomull till sina plagg, vilket gör att dina yogakläder andas tillsammans med dig. Urban Goddess yogakläder använder ett tryck istället för etiketter för att förhindra irritation eller klåda under dina heliga stunder.

Älska dina Urban Goddess yogakläder och de kommer att älska dig tillbaka. Tvätta vid 30 grader, med liknande färger och med avigsidan ut. Stryk inte över trycket.