Yogamatta Allround Premium 6 mm Mauve Purple - YogiRAJ

599 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- IDAG! FRI FRAKT (inom Sverige) Alltid fria byten
- Julklappar öppet köp tom 10/1-22
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Yogirajs nya All-round premium mat ger dig greppet du behöver och en matta som är mycket hållbar. All-round premium mat ger dig direkt support för att hålla positionerna. Tjockleken på 6 mm är den idealisk för de flesta behov och ger både bra stöd och god dämpning. Denna matta passar alla typer av yoga och både nybörjare som avancerade. Investera i en giftfri kvalitetsmatta som håller länge och är lätt att ta hand om.

All-round premium mat kommer att vara med dig länge på ditt yogaäventyr. Ta hand om den genom att rengöra med en våt trasa med mattrengöringsspray. 


Vikt: 2 kg

Färg: Lila

Mått: 180 cm x 60 cm x 0.6 cm

Material: Giftfri PVC av premiumkvalitet 


Mattans grepp

Ett bra grepp på yogamattan hjälper dig att utföra och hålla positionerna. Ett bra grepp är något som upplevs olika från person till person. Det kan bero på allt från erfarenhet, teknik, handkräm eller hur svettig man blir om händerna. Vad som dock gäller för de flesta yogamattor är att de får bättre grepp efter en tids användning. En yogamatta behöver helt enkelt yogas in lite. Så ge din nya yogamatta lite tålamod och kärlek. Ge mattan en chans att utvecklas till din bästa yogakompis och tack för att du bidrar till ökad hållbarhet och en bättre planet.

Eftersom den är 180 cm lång så får du som är medellång utan problem plats på mattan. Dess slitstyrka och det faktum att den är maskintvättbar gör den även lämplig för yogastudior som vill erbjuda sina kunder mattor för utlåning. 

Svårt att välja yogamatta? Se vår guide till rätt yogamatta här: GUIDE