GÅVA IDAG Få en exklusiv kalender.

Yogamatta Grip Mat 5 mm Bäst i test! - Yogiraj

999 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Öppet köp på julklappar tom 8/1-24

”Här snackar vi supergrepp, bäst i klassen! Doftfri, ligger tungt på plats på golvet och känns tjockare än sina 5 mm – vilket är ett stort plus, speciellt när knän eller armbågar vilar tungt mot marken.”  Metro Mode

Grip Mat är designad för att suga upp svett och transportera bort fukt, så oavsett hur varm och svettig du blir på passet så kan du lita på greppet. Med denna superabsorberande premiummatta kan du göra även de mest krävande yogapositionerna dagligen. Liksom alla Yogirajs yogamattor helt fri från gifter.

Loggan på mattan ska vara uppåt. Dvs den blanka sidan är den sidan du utför yoga på

  • Mått: 180 cm x 61 cm x 5 mm
  • Vikt: 1,8-2,2 kg
  • Tunt toppskikt av slitstarkt polyuretan 
  • Tjockt underskikt av naturgummi giftfri 
  • Biologiskt nedbrytbar
  • Tillverkad i Europa


Material

Tunt toppskikt av slitstarkt polyuretan absorberar fukt och transporterar bort svett för att hjälpa dig att få ett grepp på yogamattan. Tjockt underskikt av naturgummi, giftfri  som dämpar dina händer, fötter och leder som är i mattan (t ex höfter och knän). Fri från latex. Mattan är certifierat giftfria av oberoende laboratorium. Den innehåller varken ftalater, AZO, DOP eller tungmetaller.


Skötsel

Torka din yogamatta med varmt tvålvatten eller blöt trasa, även efter en svettig klass. Du ska inte använda mattrengöring med oljor som tex Mandukas rengöring. Det gör att mattan istället blir hal. Tål vatten och kyla utan att spricka. Får dock aldrig sköljas, spolas eller dammsugas.

Mattans grepp

När greppet är allt. Ultraabsorberande matta som erbjuder ett riktigt super grepp. Grip mat är den prisbelönta mattan som passar alla yogastilar och utövare. På Grip mat står du fast och stadigt även i de mest krävande asanas. Grip mat blir snabbt din pålitliga yoga vän i vått och torrt.

Tunt toppskikt av slitstarkt polyuretan transporterar bort svett och absorberar fukt för att hjälpa dig att få ett riktigt bra grepp. 

Ett bra grepp på yogamattan hjälper till att utföra och hålla positioner. Ett bra grepp är också något som upplevs olika från person till person. Det beror på hur svettig man blir om händerna, teknik  och erfarenhet. 

Svårt att välja yogamatta? Se vår guide till rätt yogamatta här: GUIDE

Se alla Yogamattor & Tillbehör från Yogiraj.