Happy Self Care Kit - Bok, ljus & oljor

739 kr

- Fri Frakt (vid köp från 599:- annars 49:- i frakt)
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Happy Self Care Kit är ett peppande paket som får in mer självkärlek och glädje i ditt liv. Du får den underbara boken "Self love" av Louise Strömberg. Här guidas du in i ett mindset där du lär känna din inre kritiker för att sedan läka, stärka och utveckla kärleken till dig själv. Forma en hållbar livsstil, bryt negativa tankemönster & skapa beteenden och vanor som håller dig glad och frisk.

Du får också ett set med Happiness Yogaoljor från Tisserand. Praktiska rollers som ör perfekta att ha med i handväskan och ta fram nr du behöver en liten glädjeboost i vardagen. Paketet innehåller också ett mysigt doftljus/massageljus. Använd oljan för att massera eller smörja in torra delar på din kropp. Med en doft av bubbel, syrlig grapefrukt och söta plommon.

Läs mer om innehållet nedanför

"Self love - hur du läker, stärker & utvecklar relationen med dig själv" av Louise Strömberg

En viktig handbok där Louise guidar läsaren till ett uppvaknande från vår destruktiva otillräcklighetskultur. Tillsammans med moderna metoder, spännande kunskaper och effektiva verktyg guidas vi in i ett mindset för att lära känna vår inre kritiker för att sedan läka, stärka och utveckla kärleken till oss själva. En hälsoförändring där Louise hjälper oss att forma en hållbar livsstil, från att bryta negativa tankemönster till att skapa beteenden och vanor som håller oss glada och friska som individer.

En spännande resa som kommer att förändra ditt liv och som hjälper dig till att blomma ut!

Louise Strömberg, en omtyckt self love- coach och hälsoinspiratör som, via sin instagramkanal louisestromberg.se och sina retreats inspirerar människor världen över till att leva mer helhjärtade liv.

 • Antal sidor: 240
 • Mått: 268 x 204 x 29 (mm)
 • Utgiven: 2021
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska


Doft/massageljus "For that speciell one", Kraam by Anilla

Perfekta doft och massageljuset till en speciell vän eller till dig själv.

 • Doft: Bubbel & Rosa Grapefrukt. Bubblande bubbel, syrlig grapefrukt och söta plommon skapar en sofistikerad doft som älskas av många.
 • Text: For that special one.
 • Färg på etiketten: Honey mustard.

Mysigt doftljus bästa presenten till din vän eller till dig själv. Du kan även använda oljan för att massera eller smörja in torra delar på din kropp. Perfekt tex till nagelband, armbågar och hälar. Eller låt någon massera dina axlar, så skönt ! Oljan är rik på mjukgörande E-vitaminer.

Ett härligt doftljus passar in överallt som tex badrum, sovrum eller hallen. Detta är ett doftljus av hög kvalitet som dessutom är veganskt,  miljövänligt och bara innehåller naturliga ingredienser. Att kunna njuta av ett doftljus är en vardagslyx som alla borde unna sig. Ljuset brinner i ca 45 timmar men ju mer du masserar desto färre bränntimmar förstås.


Yogaoljor 3-pack Little box of Happiness, Tisserand Aromatherapy

Yogaoljor innehållandes rena eteriska oljor från den prisbelönta välbefinnande-kollektionen, The Little Box of Happiness, som är noggrant utformad för att du ska vara ditt allra bästa jag! Kitet innehåller 3st rollers med yogaoljor som är blandade av experter med 100% naturliga, rena eteriska oljor. Tre olika doftkombinationer: Shine Bright, Creative Space & Happy Vibes. 

The Little Box of Happiness är perfekt när du boosta dig själv med glädje! Kommer i en vacker presentbox och är en fantastisk gåva som ger glädje och positivitet när livet kan kännas utmanande.

 • 100% naturliga, rena eteriska oljor
 • Varje flaska innehåller 10 ml
 • Praktisk roller