Wow! Massor av nyheter!

Crystal Pocket Kit Must Haves

75 kr

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Crystal Pocket Kit innehåller 3st kristaller i storleken mini/pocket size. Ametist, Citrin & Rosenkvarts är mångas favoriter och därför kallar vi detta kit för Must Haves! Perfekt storlek för att kunna ha med dig överallt. Behöver du en ametist i fickan för att hitta lugn, eller en citrin i din bh för att få pepp och energi? Eller varför inte en ljuvlig rosenkvarts att bära med dig för att påminna dig om att ha ett öppet hjärta.

  • Innehåll: Ametist, Citrin, Rosenkvarts
  • Storlek: Mini/pocket size, 5-10mm
  • Vikt: ca 3-6g

Ametisten är skyddande och kraftfull! Den skyddar mot psykisk ohälsa, stress och olika former av ångest. Ametist är en naturlig lugnare som lindrar stress och spänningar och kan även balansera humörsvängningar.

En ametist lugnar och stimulerar sinnet, hjälper dig att bli mer fokuserad, förbättrar minnet och ger dig motivation. Den lindrar sömnlöshet och hjälper till att komma ihåg och förstå drömmar.

Citrinen är en riktigt härlig energi-boostare! Denna underbara lilla stenen ger dig glädje, entusiasm och positivitet. Att bära på en citrin är bra både för självkänslan och självförtroendet.

En citrin är perfekt för att nå framgång inom olika områden. Den hjälper dig att se, och framförallt nå, nya möjligheter och få lycka i livet. 

Rosenkvartsen hjälper dig att öppna ditt hjärta och ta in lycka i ditt liv. Den löser upp blockeringar och lär dig att släppa taget om saker som är utanför din kontroll. En förlåtande sten som ger oss trygghet. 

Rosenkvarts hjälper dig att förstärka dina positiva sidor i livet och stärker dina närmaste relationer (speciellt till dig själv)

Kom ihåg: Alla våra stenar och kristaller ser lite olika ut i färg, form och storlek. Ojämnheter och sprickor är inte inte felaktigheter utan det är sådana saker som gör varje sten unik. Tänk att den du får valde just dig! Tro på att detta är den stenen du behöver just nu. Du kommer inte att bli besviken, vi skickar massor av kärlek och positivitet med varje sten.

Rena gärna dina kristaller med en Salviabunt, klicka här för att se alla våra Salviabuntar.