STOR UTFÖRSÄLJNING

Yoga-Kit Vintage Romance

1 349 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Yoga-Kit Vintage Romance är perfekt till både Yoga och meditation. Rulla ut den lite extra tjocka yogamattan, sätt dig tillrätta på meditationskudden och applicera den välgörande Yogaolja på dina handleder. 

Detta Yogakit går i varma naturliga toner som sätter precis rätt stämning för en rogivande och harmonisk yoga/meditation stund. 

Mer om innehållet

Yogamatta Love Extra Thick Sand 6mm - Love Generation

Love Generations Yogamatta Extra Thick Sand är en 6mm tjock, lättviktig matta som är tillverkad av giftfri PVC. Mattan har den mjuka fina färgen sand och den låga vikten på 1,5kg gör att du enkelt kan ta den med dig trots tjockleken. 

Yogamattan är av typen ”sticky mat” och tjocklek ger den en skön, mjuk känsla vid lugnare yoga såsom Yin och Restorative. Mattan har ett bra torrt grepp i olika positioner. Om du svettas mycket, använd en yogahandduk på mattan för ett säkert grepp.

Yogamattan passar både för nybörjaren och för den mer erfarne yogin! Ju mer du använder den desto bättre blir dess grepp. Då den är 183 cm lång så får du som är medellång utan problem plats på mattan. 

 • Färg: Sand
 • Mått:183 cm x 61 cm x 6 mm.
 • Vikt: 1,5kg
 • Material: Högkvalitativ, giftfri OEKO-TEX certifierad PVC (fri från AZO-färgämnen, DOP, ftalater och latex)

Användning och skötsel

Rengöring: Torka av mattan med en trasa som är fuktad med varmt vatten och lite vinäger. Låt sedan mattan lufttorka hängande. Du kan också torka av mattan på detta sätt när den är ny för att avlägsna den hinna som du kan uppleva att mattan har när du precis börjat använda den
Greppet blir bättre ju mer du använder den. Vill du snabba på ett bra grepp, skrubba ytan lätt med en handfull grovt havssalt. Ta bort saltet med en fuktig trasa och låt mattan lufttorka.

OBS! Mattan kan kännas hal när den är våt. Om du svettas mycket, använd en yogahandduk på mattan för ett säkert grepp.

Alla Love Generations PVC Yogamattor är tvättbara i maskin. Vi rekommenderar dock att du undviker det om möjligt, då mattan får en längre livslängd om du rengör den för hand enligt ovan föreslagna metod.

Meditationskudde Sammet Pale Pink - Love Generation

Rund meditationskudde i vacker och mjuk sammetsklädsel som ger stöd under din meditation. Fylld med Ekologiskt boveteskal och innertyg av obehandlat bomull med dragkedja. Bärhandtag på sidan så du lätt kan ta den med dig. Meditationskudden är perfekt till din yoga / meditation och en riktigt snygg inredningsdetalj hemma.

 • Färg: Pale Pink
 • Mått: ca 15cm hög, diameter 30cm
 • Vikt: ca 1,7 kg
 • Material: Yttre: Sammetsklädsel, Inre: oblekt bomull
 • Fyllning: Ekologiskt boveteskal

Meditationskudden eller sittpuffen är fylld med ekologiskt boveteskal. Ett hållbart, lättviktigt material som ger ett mycket bra stöd som kan förebygga mot ryggsmärtor och bäckensmärtor. En kudde i denna runa modell, även kallad Zen Zafu, passar de flesta sittställningar. Den är särskilt bra till diamantställning/seiza där du sitter på knä med kudden på högkant mellan vaderna/vristerna. Otroligt vacker meditationskudde som du kommer vilja ha framme i ditt hem som en inredningsdetalj.

Meditationskudden är tillverkad i slitstarkt och mjukt sammetstyg med ett brett bärhandtag på sidan. Praktisk dragkedja som går hela vägen runt på undersidan av kudden vilket gör den mycket enkel att öppna om du t.ex vill ta ut hela innerkudden för att tvätta det yttre fodralet. Även innerkudden har en dragkedja så du lätt kan justera mängden boveteskal så det passar just din kropp

Yogaolja "Sacred Haze" - Souli Collective

Den magiska Yogaoljan Sacred Haze från Souli Collective stärker närvaro, självkärlek och kontakten med ditt högre jag. Varva ner ordentligt med denna underbara blandning som innehåller väldigt läkande energier. Låt den ta dig till ett tillstånd av inre avkoppling och öppenhet för det gudomliga. Sacred Haze uppmuntrar dig att släppa det som inte längre lyfter dig och följa hjärtats väg.  

En ljuvlig 10ml blandning av högkvalitativa eteriska oljor, ekologiskt kallpressad basolja och kraftfulla kristaller. Denna magiska olja kommer i en söt liten glasflaska och roller för lätt applicering.

Sacred Haze ger näring till din själ och stärker känslan av lust. Lust för livet och att gå din väg. Rose De Mai, Olibanum, Vetiver och Cypress hjälper dig att komma i kontakt med ditt inre och universum. Läs mer om alla egenskaper och hur du använder oljan längre ner på sidan.

Handgjorda i Sverige, med kärlek och själ. Sacred Haze står för: Healing. Divine Connection. Zest for Life.

 • Namn: Sacred Haze
 • Basolja: Ekologisk kallpressad jojobaolja
 • Eteriska Oljor: Cypress, Ros De Mai, Frankincense och Vetiver.
 • Kristaller: Citrin, Charoit
 • Doft: Varm, jordnära, söt, med en träig touch & mild, blommig ros-arom, undertoner av honung & subtil citron.
 • Förpackning: 10ml oljeblandning i en glasflaska
 • Roller
 • Tillverkade för hand i Sverige

Roller: Perfekt att ha på språng i din jacka eller väska, eftersom det inte finns någon risk för läckage. Den är enkel att applicera och du behöver inte använda båda händerna för att sprida ut oljan. Perfekt för bussresan, på din arbetsplats, on the go mm.

Mer om Sacred Haze

Sacred Haze är som självkärlek i en flaska. Den magiska blomman Rose de Mai är en kraftfull healer för hjärtat och den har den högsta vibrationsfrekvensen av alla oljor. Andas in och låt energin omfamna dig.

Med hjälp av Charoit får du en bättre anslutning till andevärlden och kan påskynda emotionell läkning. Som om någon håller dig i handen på din andliga resa.

Ta din meditation till nästa nivå med hjälp av Sacred Haze. Öppna det heliga utrymmet inom dig och låt oljans egenskaper stötta ditt tredje öga och fördjupa din intuition.

Föreställ dig att en varm filt sveper över dig, du känner dig trygg & hemma och får kärleksfulla kyssar på nacken. Med andra ord är doften varm, jordnära och söt, med en träig touch och mild blommig ros-arom åtföljd av undertoner av honung och subtil citron.

Det är din "go to olja" när du känner dig stressad, ojordad, frånkopplad, rädd, tvivlande, ensam eller i brist på tillfredsställelse.

Egenskaper

Läkande för hjärtat, Andlig tillväxt, Avlastar stress, Förskönande, Attraherar kärlek, Lycka, Fördjupad intuition, Lugnande, Välstånd, Jordande, Meditativ, Skyddande, Renande, Tröstande, Transformation, Bemästra rädslor, Aura Cleansing, Generositet, Stabilitet, Livsglädje.

Användningsområden

Använd oljan som du själv föredrar, på huden eller inandning. Eller som vi gillar - kombinera de tillsammans.

På din hud: Applicera en eller två droppar av oljan (eller rulla några cirklar om du väljer rollern) på en av dina pulspunkter såsom handleder, tinning och nacken. 

Inandning: Applicera några droppar oljeblandningen i händerna och andas in. Du kan också lägga till några droppar på en liten bit tyg för inandning.

Innehåll

Jojoba, Cypress, Ros De Mai, Frankincense, Vetiver, Citrin och Charoit.

Försiktighetsåtgärder

 • Endast för utvändig användning
 • Tänk på att alla oljor kan ge fläckar på kläder och annat. Var extra försiktig med olja på/vid din yogamatta.
 • Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom.
 • Förvara oljor utom räckhåll för barn.
 • Förvara i rumstemperatur. Får inte frysa.
 • Alla reagerar olika på olika oljor, testa först på en liten yta av huden.
 • Använd ej under graviditet utan läkares inrådan.
 • Ska användas inom 6 månader efter öppnandet