Yogaolja "Sacred Haze" - Souli Collective

289 kr- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Yogaoljan Sacred Haze från Souli Collective ger närvaro, självkärlek och inre fokus. Varva ner ordentligt med denna underbara blandning. Låt den ta dig till ett tillstånd av närvaro och inre avkoppling. Sacred Haze uppmuntrar dig att gå vidare, att släppa det som inte längre tjänar dig och sluta fred med det förflutna för att kunna stanna i nuet.

En ljuvlig blanding av högkvalitativa eteriska oljor, ekologiskt kallpressad basolja och etiskt framställda kristaller. Du väljer själv om du önskar få din olja med en roller eller pipett.

Sacred Haze ger näring till din själ med en blandning som lyfter upp dig. Rose De Mai, Olibanum, Vetiver och Kaprifol hjälper dig att komma in i ett flow, eftersom den höjer din självkänsla och boostar lycka och framgång. Läs mer om alla egenskaper och hur du använder oljan längre ner på sidan.

Handgjorda i Sverige, med kärlek och själ. Sacred Haze står för: Healing. Divine Connection. Zest for Life.

 • Namn: Sacred Haze
 • Basolja: Ekologisk kallpressad jojobaolja
 • Eteriska Oljor: Rose De Mai, Olibanum, Vetiver, Kaprifol
 • Kristaller: Citrin, Charoite
 • Doft: Varm, jordnära, söt, med en träig touch & mild, blommig ros-arom, undertoner av honung & subtil citron.
 • Förpackning: 10ml oljeblandning i en glasflaska
 • Välj mellan pipett eller roller
 • Tillverkade för hand i Sverige

Pipett eller Roller?

Här är det helt enkelt upp till dig. Skillnaden är att du får ut mindre mängd olja med rollern, medan du med pipetten kan välja mängden genom att klämma i gummitoppen för att kontrollera mängden droppar.

Rollin ’it: Perfekt att ha på språng i din jacka eller väska, eftersom det inte finns någon risk för läckage. Den är enkel att applicera och du behöver inte använda händerna för att sprida ut oljan. Perfekt för bussresan, på din arbetsplats mm.

Drip Drop:
Det ger en lyxig känsla när du själv applicerar dropparna. Du kan se dropparna och känna doften medan du applicerar oljan. Det är även en fin inredningsdetalj för ditt hem. Perfekt att ha bredvid din säng eller vid din meditationsplats. 

Du kan också ha pipetten med dig  men! Pipetten är mindre spillsäker med tiden så du behöver ha koll på om den slutar att hålla tätt. Om det händer beror det på att en droppe har kommit in i lockets fästen, vilket gör dem oljiga och det blir svår att hålla tätt. Du kan lösa detta genom att torka av oljan och kontrollera att den sluter helt tätt igen. Trots denna ansvarsfriskrivning är just pipetten och dess lyxiga känsla en stor favorit.

Mer om Sacred Haze

Sacred Haze är som självkärlek i en flaska. Den magiska blomman Rose de Mai är en kraftfull helare för hjärtat och den har den högsta vibrationsfrekvensen av någon olja. Andas in och låt energin omfamna dig, ge dig närvaro och få dig att hitta ett inre fokus.

Med hjälp av Charoite får du en bättre anslutning till andevärlden och kan påskynda emotionell läkning. Som om någon håller dig i handen på din andliga resa.

Ta din meditation till nästa nivå med hjälp av Sacred Haze. Öppna det heliga utrymmet inom dig och låt den visionära blomman kaprifol stötta ditt tredje öga och fördjupa din intuition.

Föreställ dig att en varm filt svepte över dig bredvid en öppen spis, känner dig fast och får kärleksfulla kyssar på nacken. Med andra ord är doften varm, jordnära och söt, med en träig touch och mild blommig ros-arom åtföljd av undertoner av honung och subtil citron.

Det är din "go to olja" när du känner dig stressad, ojordad, frånkopplad, rädd, tvivlande, ensam eller i brist på tillfredsställelse.

Egenskaper

Läkande för hjärtat, Andlig tillväxt, Avlastar stress, Förskönande, Attraherar kärlek, Lycka, Fördjupad intuition, Lugnande, Välstånd, Jordande, Meditativ, Skyddande, Renande, Tröstande, Transformation, Bemästra rädslor, Aura Cleansing, Generositet, Stabilitet, Livsglädje.

Användningsområden

Använd dem som du själv föredrar, genom att applicera på huden och/eller genom inandning.  

På din hud: Applicera en eller två droppar av oljan (eller rulla några cirklar om du väljer rollern) på en av dina pulspunkter såsom handleder, tinning och nacken. 

Inandning: Applicera några droppar oljeblandningen i händerna och andas in. Du kan också lägga till några droppar i ett ljus eller på en liten bit tyg.

Innehåll

Organic cold pressed Jojoba oil, Rose de Mai (rosa damascena) essential oil, Olibanum (Boswellia carterii) essential oil,  vetiver (vetiveria-zizanioides) essential oil, Honeysuckle  (Lonicera Caprifolium) aroma oil, 0,1% Organic Rosmarinus officinalis Antioxidant, Citrin and Charoite.

Försiktighetsåtgärder

 • Endast för utvändig användning
 • Tänk på att alla oljor kan ge fläckar på kläder och annat. Var extra försiktig med olja på/vid din yogamatta.
 • Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom
 • Alla reagerar olika på olika oljor, testa först på en liten yta av huden
 • Använd ej under graviditet utan läkares inrådan
 • Ska användas inom 6 månader efter öppnandet