Wow! Massor av nyheter!

Yogaolja "Sacred Haze" - Souli Collective

349 kr- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Den magiska Yogaoljan Sacred Haze från Souli Collective stärker närvaro, självkärlek och kontakten med ditt högre jag. Varva ner ordentligt med denna underbara blandning som innehåller väldigt läkande energier. Låt den ta dig till ett tillstånd av inre avkoppling och öppenhet för det gudomliga. Sacred Haze uppmuntrar dig att släppa det som inte längre lyfter dig och följa hjärtats väg.  

En ljuvlig 10ml blandning av högkvalitativa eteriska oljor, ekologiskt kallpressad basolja och kraftfulla kristaller. Vart du kan välja själv om du önskar få din olja med en roller eller pipett.

Sacred Haze ger näring till din själ och stärker känslan av lust. Lust för livet och att gå din väg. Rose De Mai, Olibanum, Vetiver och Cypress hjälper dig att komma i kontakt med ditt inre och universum. Läs mer om alla egenskaper och hur du använder oljan längre ner på sidan.

Handgjorda i Sverige, med kärlek och själ. Sacred Haze står för: Healing. Divine Connection. Zest for Life.

 • Namn: Sacred Haze
 • Basolja: Ekologisk kallpressad jojobaolja
 • Eteriska Oljor: Cypress, Ros De Mai, Frankincense och Vetiver.
 • Kristaller: Citrin, Charoit
 • Doft: Varm, jordnära, söt, med en träig touch & mild, blommig ros-arom, undertoner av honung & subtil citron.
 • Förpackning: 10ml oljeblandning i en glasflaska
 • Välj mellan pipett eller roller
 • Tillverkade för hand i Sverige

Pipett eller Roller?

Här är det helt enkelt upp till dig. Skillnaden är att du får ut mindre mängd olja med rollern, medan du med pipetten kan välja mängden genom att klämma i gummitoppen för att kontrollera mängden droppar.

Roller: Perfekt att ha på språng i din jacka eller väska, eftersom det inte finns någon risk för läckage. Den är enkel att applicera och du behöver inte använda båda händerna för att sprida ut oljan. Perfekt för bussresan, på din arbetsplats, on the go mm.

Pipett: Det ger en lyxig känsla när du själv applicerar dropparna. Du kan se dropparna och känna doften medan du applicerar oljan. Det är även en fin inredningsdetalj för ditt hem. Perfekt att ha bredvid din säng eller vid din meditationsplats. 

Du kan också ha pipetten med dig men! Pipetten är mindre spillsäker med tiden så du behöver ha koll på om den slutar att hålla tätt. Om det händer beror det på att en droppe har kommit in i lockets fästen, vilket gör dem oljiga och det blir svår att hålla tätt. Du kan lösa detta genom att torka av oljan och kontrollera att den sluter helt tätt igen. Trots denna lilla disclaimer så är just pipetten med sin lyxiga känsla en stor favorit hos oss.

Mer om Sacred Haze

Sacred Haze är som självkärlek i en flaska. Den magiska blomman Rose de Mai är en kraftfull healer för hjärtat och den har den högsta vibrationsfrekvensen av alla oljor. Andas in och låt energin omfamna dig.

Med hjälp av Charoite får du en bättre anslutning till andevärlden och kan påskynda emotionell läkning. Som om någon håller dig i handen på din andliga resa.

Ta din meditation till nästa nivå med hjälp av Sacred Haze. Öppna det heliga utrymmet inom dig och låt oljans egenskaper stötta ditt tredje öga och fördjupa din intuition.

Föreställ dig att en varm filt sveper över dig, du känner dig trygg & hemma och får kärleksfulla kyssar på nacken. Med andra ord är doften varm, jordnära och söt, med en träig touch och mild blommig ros-arom åtföljd av undertoner av honung och subtil citron.

Det är din "go to olja" när du känner dig stressad, ojordad, frånkopplad, rädd, tvivlande, ensam eller i brist på tillfredsställelse.

Egenskaper

Läkande för hjärtat, Andlig tillväxt, Avlastar stress, Förskönande, Attraherar kärlek, Lycka, Fördjupad intuition, Lugnande, Välstånd, Jordande, Meditativ, Skyddande, Renande, Tröstande, Transformation, Bemästra rädslor, Aura Cleansing, Generositet, Stabilitet, Livsglädje.

Användningsområden

Använd oljan som du själv föredrar, på huden eller inandning. Eller som vi gillar - kombinera de tillsammans.

På din hud: Applicera en eller två droppar av oljan (eller rulla några cirklar om du väljer rollern) på en av dina pulspunkter såsom handleder, tinning och nacken. 

Inandning: Applicera några droppar oljeblandningen i händerna och andas in. Du kan också lägga till några droppar på en liten bit tyg för inandning.

Innehåll

Jojoba, Cypress, Ros De Mai, Frankincense, Vetiver, Citrin och Charoit.

Försiktighetsåtgärder

 • Endast för utvändig användning
 • Tänk på att alla oljor kan ge fläckar på kläder och annat. Var extra försiktig med olja på/vid din yogamatta.
 • Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom.
 • Förvara oljor utom räckhåll för barn.
 • Alla reagerar olika på olika oljor, testa först på en liten yta av huden.
 • Använd ej under graviditet utan läkares inrådan.
 • Ska användas inom 6 månader efter öppnandet