Stor utförsäljning!

Ametist kristall måne

100 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Kristall Agat med ametist. Egenskaper och betydelse

Underbart vacker Agat med Ametist, slipad och formad som en vacker måne. Agat renar och stabiliserar din aura. Den rensar bort negativ energi och stärker din koncentration. Den får dig lugn och ger en känsla av trygghet.

Ametisten skyddar mot psykisk ohälsa, stress och olika former av ångest. Den lugnare, lindrar stress och kan även balansera humörsvängningar. Ametisten hjälper dig att bli mer fokuserad, förbättrar minnet och ger dig motivation. Den lindrar sömnlöshet och hjälper till att komma ihåg och förstå drömmar.

Månen med denna ljuvliga kombination är perfekt att ha framme i ditt hem. Varför inte ha den på kontoret eller i studierummet för extra lugn och koncentration. Den passar också perfekt vid din meditationsplats eller i sovrummet.

  • Namn: Agat & Ametist
  • Modell: Måne
  • Färg: lila toner
  • Storlek:  ca 35x22 mm
  • Vikt: ca 10g

Alla våra stenar och kristaller ser lite olika ut i färg, form och storlek. Ojämnheter och sprickor är inte inte felaktigheter utan det är sådana saker som gör varje sten unik. Tänk att den du får valde just dig! Tro på att detta är den stenen du behöver just nu. Du kommer inte att bli besviken, vi skickar massor av kärlek och positivitet med varje sten.

Rena gärna dina kristaller med en Salviabunt, klicka här för att se alla våra Salviabuntar.