Wow! Massor av nyheter!

Doftspray May Chang 100ml - Terra Gaia

119 kr

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans


Energizing! Upptäck känslan av ren fräschör med Terra Gaias ekologiska doftspray Organic May Chang, Doften fyller ditt utrymme med positivitet och ljus. Uppfriskande och stimulerande toner som väcker dina sinnen, är upplyftande och ger en sprakande energikick.

Designad för att vara din lösning under stunder av ångest och stress, en doftspray som ger naturlig fristad för lugn och ro. Låt doften av ekologisk may chang-eterisk olja förvandla ditt omgivande till en fristad av frid.

Inte nog med att Terra Gaias doftspray skapar en rogivande atmosfär, den fungerar även som ett naturligt insektsavvisande medel och säkerställer att ditt utrymme förblir insektsfritt utan att kompromissa med din strävan efter en ekologisk livsstil.

Terra Gaia doftspray skapar ett  fräscht, harmoniskt och väldoftande rum Sprid den i varje hörn, låt den omfamna dina skor, yogamattor och kattlådor. Varje spray är som en melodi av fräschhet som fyller luften

  • Doft: May Chang
  • Volym: 100 ml
  • Innehåll: 
  • Vatten Caprylyl/Capryl glucoside Ekologisk eterisk olja av may chang (Litsea Cubeba Fruit Oil) Citral* Limonene* Linalool 

Skaka ordentligt, tryck på doseraren och spraya i luften vid behov. Applicera inte direkt på huden.

Förvaring: Förvara borta från direkt solljus och värme. Håll utom räckhåll för barn