Bok "En liten bok om tid" av Malin Tegnhammar

129 kr

- FRI FRAKT (vid köp från 599:-) & fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Boken "En liten bok om tid" av Malin Tegnhammar innehåller 7 steg till ett liv fullt med tid. Boken är tunn för att du ska ha tid att läsa igenom hela. Tar du dig bara till ett enda av stegen så kommer du garanterat känna att du har mer tid i ditt liv än vad du hade innan. En lättsam och tankeväckande guide för dig som vill ha en förändring i livet, men inte riktigt vet hur och var du ska börja.

Med stöd av forskning, ämnesexperter och tusentals timmar av personliga experiment har författaren Malin Tegnhammar kartlagt hur man på enklast möjliga sätt kan skapa mer tid i sitt liv. Resultaten gör att du med små förändringar kan få flera timmar mer tid, per dag. Malin vill få oss att hinna känna efter och uppleva allt som händer i livet.

"Det första tecknet på idioti är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig ett nytt resultat. Den här boken försöker inte lösa problem på ett vanligt sätt, utan genom att få dig att tänka och framförallt göra lite nytt."

Malin Tegnhammar är kommunikatör, entreprenör och kreatör. Som författare och inspiratör jobbar hon för att fler ska LEVA MER.

Lyssna på en uppläst del av boken här

  • 7 konkreta tips
  • Svensk text
  • Häftad bok, 67 sidor.