Se allt nytt, vårfint i glada & fräscha färger!

Mist HEAL Svart Turmalin 100ml - Love & Stones

345 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Härlig mist med svart turmalin som ligger löst i flaskan. En underbar doft av patchouli  och citrongräs. Misten kommer i en glasflaska med miljövänligt bambulock. Ligger vackert förpackat med svart silkespapper runt, samt i svart förpackning som är handgjord i Spanien. 

Spraya misten på direkt på morgonen för att starta din dag. Spraya den runt om dig och andas! Använd för din meditation, för att göra dig redo för natten genom att spraya på din kudde, på dina kläder eller använd den som parfym. Samverkan mellan oljorna och kristallerna hjälper dig att lösgöra negativa tankar och energier som hindrar dig i livet och kommer hjälpa dig att förstärka dina positiva intentioner och energier.  


BETYDELSE

Den svarta turmalinen är perfekt som hjälp för att jorda oss och kan även balansera andra kristallers vibrationer. Den är verkligen en riktig energibeskyddare då den blockerar dig från andras negativa energier. 

Ta en minut och håll bara i den – eller håll bara en hand över stenen – blunda och känn in energin. Du kanske känner ett litet pirr eller en slags varm känsla. Manifestera för din kristall om dina drömmar. Det gör du genom att bara blunda och se drömmen framför dig och verkligen känna den. Lita bara på att universum låter det hända och släpp taget.

OLJAN

Blandningen av de essentiella oljorna av citrongräs och patchouli tillsammans med den svarta turmalinen kommer att ge dig härlig energi för själen så väl som ett inre lycka. Varje sten som används har blivit renad och laddad med energi  i saltvatten under den Mallorcanska solen.

  • 100 ml
  • Kristall: Svart turmelin
  • Ingredienser: ekologiska essentiella oljor av patchouli  och citrongräs. Rent destillerat vatten och etylalkohol
  • Skaka innan användning!