GÅVA! 7 kristaller idag!*

Mist 4 Life - Love & Stones

345 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- GÅVA - kristallkit. Skriv MIDSOMMAR som meddelande i kassan

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

En kollektion av fyra stycken härliga mistar! En mist är perfekt för flera olika tillfällen. På morgonen för att starta din dag. Spraya den runt om dig och andas in de ljuvliga dofterna. Använd vid meditation eller gör dig redo för natten genom att spraya på din kudde eller  använd den som parfym. 

Kombinationen mellan oljorna och den utvalda kristallen/stenen kan hjälpa dig att lösa upp negativa tankar och energier som hindrar dig i livet. Den kan även hjälpa dig att förstärka dina positiva intentioner och energier.  

  • 4st sprayflaskor i glas med lock i plast
  • Mängd: 10ml per flaska
  • Innehåll: Ekologiska eteriska oljor, rent destillerat vatten, etylalkohol
  • Produkterna tillverkas för hand i deras egna fabrik på Mallorca
  • Skaka väl innan användning

Breath: 

Breath innehåller jade som verkar för vänskap och lycka samt ger dig tur. Den attraherar välfärd i pengar och kärlek och skapar harmoni runt dig och guidar dig på din livsresa. Kristaller har olika typer av energi. Dessa energier påverkar energin runt dig och till och med hur du känner dig!

Doft: De essentiella oljorna av rosmarin och citron kommer ge dig en känsla av härlig energi för sinne och själ samt ett inre lugn. 

Peace:

Rosenkvarts öppnar upp ditt hjärta och hjälper dig att ta in lycka i ditt liv. Den lär dig att släppa taget om saker som är utanför din kontroll och löser upp blockeringar. En förlåtande sten som ger oss trygghet. 

Doft: Blandningen av de eteriska oljorna av lavendel och jasmin tillsammans med rosenkvartsen ger dig en känsla av en fantastisk energi för sinnet och själen, samt ett inre lugn.

Protection:

Ametisten är skyddande och kraftfull! Den skyddar mot psykisk ohälsa, stress och olika former av ångest. Ametist är en naturlig lugnare som lindrar stress och spänningar och kan även balansera humörsvängningar.

En ametist lugnar och stimulerar sinnet, hjälper dig att bli mer fokuserad, förbättrar minnet och ger dig motivation. Den lindrar sömnlöshet och hjälper till att komma ihåg och förstå drömmar.

Doft: De essentiella oljorna av rosmarin och citron tillsammans med ametisten kommer ge dig en känsla av härlig energi för sinne och själ samt ett inre lugn. 

Power:

Bergskristall är den populäraste healing stenen. Det är en av de mest kraftfulla kristallerna som harmoniserar med och förstärker krafterna i övriga kristaller och stenar. Den hjälper dig att manifestera och förstärka positiva tankar och energier.

Doft: Blandningen av de eteriska oljorna från apelsin och frankinscense tillsammans med bergskristallen ger dig en känsla av en fantastisk energi för sinnet och själen, såväl som ett inre lugn.