T-shirt "Sharing is Caring" Burgundy - Soul Factory

395 kr- Fri Frakt (vid köp från 599:- annars 49:- i frakt)
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Årets Jultröja 2021 från vårt eget klädmärke Soul Factory. I år med en av era absoluta favorittexter "Sharing is Caring". Ett vackert budskap som får oss (och andra) att stanna upp och fundera. Det finns så många människor som kan behöva en hjälpande hand. Texten "Sharing is caring" är en varm påminnelse om att dela med sig, inte minst av kärlek och omtanke.

Mustig och varm färg i Burgundy (en vinröd nyans) med snyggt tryck i vitt. Mjuk, kortärmad tröja som är lika fin under en kimono som till till ett par jeans på stan. Tröjan är rak, men något figursydd och sydd i mjukt härligt ekologiskt bomull. 

  • Material: 100% ekologisk bomull
  • Modell: "T-shirt kort ärm" (Rak, något figurnära)
  • Färg: Burgundy (vinröd)
  • Tvättråd. 30 grader. Stryk ej på trycket

Plaggets certifieringar

GOTS certifierad ekologisk bomull & Oeko-Tex Standard 100

GOTS är en global certifiering som täcker ekologiska textilier medan OEKO-TEX är en global certifiering som täcker ekologiska och icke ekologiska textilier. Båda har strikta teststandarder på plats. Om en produkt har GOTS- eller OEKO-TEX-certifiering kan du vara säker på att produkten har testats och är så säker som den kan vara.

Fair Wear Foundation

En nederländsk oberoende förening vars medlemmar har åtagit sig att förbättra arbetsvillkoren inom textilindustrin.

PETA Vegan Approved

"PETA-Approved Vegan" -logotypen gör det möjligt för företag som säljer kläder, tillbehör, möbler eller heminredning att lyfta fram sina veganerbjudanden och hjälper konsumenter att hitta djurfria produkter. På så sätt kan konsumenten enkelt göra inköp som överensstämmer med deras värderingar.