Sweatshirt "Live by the sun" Serena blue - Soul Factory

650 kr- Fri Frakt (gäller vid köp över 599:-, annars 49:-
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Mysig Sweatshirt från vårt egna klädmärke Soul Factory. En ljuvligt ljusblå tröja med med inspirerande tryck. "Live by the sun. Love by the moon" . Modellen har ett riktigt coolt snitt. Extra bred och kort med en rejäl ribbad linning . Lika snygg på väg till yogapasset som till ett par jeans. Materialet är mjukt, superskönt och består av ekologisk bomull. 

  • Material: 85% GOTS certifierad ekologisk bomull, 15% Polyester
  • Modell: Sweatshirt. Vid modell. Kort.
  • Färg: Ljusblå med svart tryck.
  • Tvätt: 30°C.

Kristin på förstabilden bär storlek M/L. Modellen på tröjan är croppad (kortare ner till) och kortare i ärmen. Gå upp i storlek om du är osäker. 

Plaggets certifieringar

GOTS certifierad ekologisk bomull & Oeko-Tex Standard 100

GOTS är en global certifiering som täcker ekologiska texiler medan OEKO-TEX är en global certifiering som täcker ekologiska och icke ekologiska textilier. Båda har strikta teststandarder på plats. Om en produkt har GOTS- eller OEKO-TEX-certifiering kan du vara säker på att produkten har testats och är så säker som den kan vara.

Fair Wear Foundation

En nederländsk oberoende förening vars medlemmar har åtagit sig att förbättra arbetsvillkoren inom textilindustrin.

PETA Vegan Approved

"PETA-Approved Vegan" -logotypen gör det möjligt för företag som säljer kläder, tillbehör, möbler eller heminredning att lyfta fram sina veganerbjudanden och hjälper konsumenter att hitta djurfria produkter. På så sätt kan konsumenten enkelt göra inköp som överensstämmer med deras värderingar.