Wow! Massor av nyheter!

Blus Uma Western blue - Maison Hotel

1 265 kr- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Maison Hotel sprider kärlek med blusen Uma western denim! 

Cool skjort/blus med ursnygga detaljer som för tankarna till vilda västerna. Snyggt denimtyg som skriker kvalitet om den, och helt ärligt, har du väl provat vill du inte ta av den igen. 4 naturfärgade knappar så du själv kan styra hur pass öppen du vil ha blusen. Du kommer känna dig klädd med denna och väldigt snygg att kombinera med Marisa linnebyxa i off white, eller gå "all in" med denimbyxan Indira Western Blue.

  • Färg: Ljus denim med vita broderade detaljer
  • Material: 100% bomull
  • Passform: Luftig, avslappnad passform
  • Storlek: Liten i storlek. Soul Factory testar: Storleken är lite mindre, främst över bysten och i ärmarna och ärmavslut. Rekommenderar att gå upp en storlek. (generell storlekstabell sista bilden)
  • Mått medium: Vidd 48cm (rakt över) | Nacke till nederkant 61cm | ärmlängd 46cm | omkrets ärm 32cm 
  • Tvättråd: Handtvätt, torktumla ej

Maison Hotel the story;

Maison Hotel siktar på att återuppliva den bohemiska storhetstid då hippies från jordens alla hörn bodde på gamla bondgårdar, latade sig under den gastande solen och dansade hela natten lång, barfota i fullmånens sken, Kollektionerna är inspirerade vintageskatter som följer fotspåren från den eklektiska 'Flower Power'-rörelsen på 60- och 70-talen. "Ibiza Bohemia".

"Everything began with a trip to India. India has been since the beginning the inspiration to the Maison Hotel universe". Amrit & Samuel


Eftersom vi kommer från den stressiga företagsvärlden utan andrum tog vi beslutet att gå in i ett slow mode . Genom att ge näring åt vår eviga nyfikenhet genom att resa, skapa meningsfulla kontakter och tillbringa tid nära havet lärde vi oss om kreativitetens förmåga att läka.

Efter en serie osannolika sammanträffande som kulminerade i ett omvälvande möte med en fransk kock och modedesigner i Jaipur, bestämde vi oss för att skapa Maison Hotel - ett bohemiskt modemärke inspirerat av det vi älskar och av allt som är autentiskt.
Utan några förkunskaper om modebranschen gav vi oss ut på en självlärd resa om modedesign, traditionella vävtekniker och distinkta broderikunskaper med målet att skapa tidlösa plagg med vintageanda.

Loving the inspirational process;