Wow! Massor av nyheter!

Halsband Unique Rosa Aventurin, Månsten - Blush & Promise

799 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Förälska dig i det exklusiva handgjorda sten- och kristallhalsbandet från Blush & Promise, där varje sten är noga utvald för att skapa ett smycke som omfamnar både kropp och själ. Detta unika halsband smyckas av Rosa Aventurin & Månsten, harmoniskt kompletterat med vackra 24k förgyllda detaljer.

Observera! Endast tillverkat i en begränsad upplaga om 3 exemplar.

Njut av det vackra halsbandet som ett fint smycke och känn in alla gottgörande energier som du bär med dig. 

  • Halsband: Rosa Aventurin & Månsten. Stenarna är 4mm
  • Detaljer i 24k förgylld mässing
  • Längd: ca 48cm

Energi:

Månstenen har länge betraktats som en symbol för kvinnlig energi och fruktbarhet, och den sägs ha en lugnande och balanserande effekt på känslor och kroppsliga förändringar. Den associeras ofta med intuition och den inre visdomen, och många använder månsten i meditation för att öppna upp sitt tredje öga och stärka sin spirituella anknytning.

Rosa aventurin, en sten av ömhet och lugn. Genom sitt djupa lugnande inflytande engagerar rosa aventurin sig i hjärtchakrat, vägledd av en önskan att leda oss till ett liv genomsyrat av kärlek. Denna sten blir en förtroendeingivande följeslagare på vår inre resa, omfamnande oss med sin kärleksfulla och mjuka energi. Låt rosa aventurin vara den stilla guiden mot ett mer kärleksfyllt liv, där dess varma nyanser blir en reflektion av den inre harmonin den inspirerar till.