15% på byxor & leggings! Kod BYXA15 i kassan

Eterisk olja Clary Sage Organic - Tisserand Aromatherapy

185 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Skapa din önskvärda sinnesstämning med hjälp av dessa 100% eteriska oljorna från Tisserand Aromatherapy. Denna Clary Sage eteriska olja är etiskt skördad. I modern aromaterapi används Clary Sage ofta i behandlingar för kvinnor under övergångsperioder som pubertet, graviditet och klimakteriet på grund av dess återställande och balanserande effekter. Används i massage eller i en ångare, Clary Sage kan hjälpa till att förbättra besvär under menstruation och klimakteriet, såsom kramp, trötthet och humörsvängningar, vilket ger lugn och balans i kropp och själ. Denna olja kommer i en praktisk liten flaska som är perfekt storlek att stoppa i fickan eller handväskan. 

  • Innehåller: 100% Salvia sclarea (clary salvia) olja
  • Egenskaper: Harmoniserande, balanserande och rogivande
  • Arom: Nötaktig, trädoftande och stark, långvarig arom
  • Passar ihop med: Sandelträ, Bergamot & Rose Absolute
  • Innehåller: 9 ml 

Läs mer om den eteriska oljans användningsområden nedan: 

Massage: Använd 5 droppar av oljan och blanda in den med annan olja ex. kokosolja som är perfekt att använda till massage då oljans små molekyler lätt sjunker in i huden. Bidrar dessutom till att göra strukturen i bindväven stark och smidig.

Meditation eller Yoga: Välj ut en olja som passar den sinnesstämning du vill uppnå. Ta lite av oljeblandningen i ena handen, gnugga handflatorna mot varandra, öppna upp händerna mot ansiktet och andas in de härliga dofterna.

Bad: Tillför 4-6 droppar av den eteriska oljan i 20 ml vatten. Tillför sedan hela blandningen av eterisk olja och vatten till badet!  Unna dig en stund för dig själv och avnjut ett avkopplande varmt bad.  

Ångare: Tillsätt 6-8 droppar av oljan till din brännare eller ångare och njut av den härliga arom som oljan avger.  

OBS! Endast för extern användning. Använd inte outspädd på huden. Undvik kontakt med känsliga områden, t.ex. ögon, sprucken hud eller sår. Tänk på att testa dig fram och använd hellre en liten mängd i början för att se hur din hud reagerar. Förvara utom räckhåll för barn. Använd inte eteriska oljor på barn under 5 år. Kontakta din sjukvårdspersonal innan du använder eteriska oljor under graviditeten. Förvaras bäst på en sval och torr plats. Om du applicerar i en massageblandning, vänta 12 timmar innan du utsätter huden för starkt UV-ljus eller solljus.