Se allt nytt, vårfint i glada & fräscha färger!

Perfectly Happy kit

539 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Perfectly Happy-Kit en väg till ett kreativt och glädjerikt liv.

Med kalendern Perfectly imperfect har du ett perfekta redskap för att på ett roligt sätt hitta rätt fokus i ditt liv och skapa nya vanor. Kalendern har plats för både planering, kreativitet och reflektion
Du får också ett set med rena eteriska oljor. Shine Bright, Creative Space och Happy Vibes kommer göra underverk för själ och sinne. Känn energin flöda.
En rosenkvarts kristall för att maximera ditt välbefinnande ingår även i detta glädje kit. Rosenkvarts öppnar ditt hjärta och hjälper dig att föra in lyckan i ditt liv.

Mer om innehållet

Kalender "Perfectly Imperfect" Bullet Journal - Sporrong böcker

Perfectly Imperfect är en helt unik kalender som är byggd utifrån tekniken bullet journaling. Kalendern har plats för både planering, kreativitet och reflektion. 

Traditionella bullet journals är baserade på tomma prickade sidor. Det kan dock kännas överväldigande att börja med en tom anteckningsbok och många får prestationsångest. I denna variant av bullet journal får du en bas att vara kreativ utifrån. Du har veckouppslag för att få en enkel struktur att följa.

Den innehåller också en rad roliga funktioner, med fokus på self care, som ofta förekommer inom bullet journaling. Att själv få fylla i är ett roligt sätt att vara kreativ och göra kalendern till sin egen. Den här kalendern är både för dig som är nyfiken på bullet ­journaling och för dig som älskar planering. 

 • Gör planering och struktur roligare!
 • Hjälper dig hitta rätt fokus i ditt liv och skapa nya vanor
 • Plats för reflektion varje dag
 • Ett verktyg för att hitta balans i livet
 • Möjlighet att vara kreativ 
 • Inte årsbunden, börja när du vill!

Så fungerar kalendern

Denna kalender består av flertalet färdiga moduler för dig att använda, men det finns också plats för din egen kreativitet och dina egna idéer. Du bestämmer själv hur din bullet journal ska se ut och fungera. Glädjen i att använda den här boken är att du kan göra den precis så enkel eller komplicerad som du vill. Du kan lägga tid på att dekorera den med färger, ramar, klistermärken, doodles m.m. Du kan också använda den som en helt vanlig kalender med plats för att göra-listor, anteckningar eller dagboksskrivande.

Det som gör den här kalendern speciell är fokuset på ditt välmående. Med hjälp av en rad moduler, som är vanliga inom bullet journaling, får du verktyg att följa upp dina vanor, vad du är tacksam för, reflektera kring ditt mående, dina stressnivåer och ditt humör.

Mer om hur du använder de olika sidorna

Index

I varje bullet journal bör man ha ett index, en slags innehållsförteckning du kan referera tillbaka till. Indexet hjälper dig att hålla koll på de olika uppslagen du använder och adderar till din bok. Som du såg i början på den här boken så är större delen av ditt index redan ifyllt, men fyll gärna i månader (beroende på när du startar) samt dina egna uppslag du skapar på tomma sidor. Namnge ditt uppslag och skriv sidnummer. Du behöver inte fylla i alla dina extra sidor, men gärna de som du vill återkomma till och kanske fylla på med mer.

Key

Inom bullet journaling finns det en metod som kallas "rapid logging" eller "key". Det är ett system av symboler som hjälper dig att vara konsekvent i ditt planerande. Symbolerna är dina nycklar till vad olika aktiviteter handlar om och gör din överblick över dagen tydlig. Du kan använda symboler som passar dig eller hitta på helt egna. Nedan finner du några områden som kan vara värt att skilja på. Använd de symboler som känns naturliga för dig i ditt arbete och i din vardag.

Reflektion

För att peppa dig inför det kommande året börjar vi med några uppslag med plats för reflektion. Du får svara på frågor om ditt liv, dina intressen och styrkor och fylla i mål för olika områden i ditt liv. Du får också lära dig använda mind maps och vision boards.

Årsöversikt

Dessa uppslag ger dig en snabb överblick över viktiga saker du vill komma ihåg. Det kan handla om födelsedagar, helgdagar och stora projekt du ska genomföra på jobbet eller hemma m.m. Skriv och dekorera gärna med olika färger för att tydligt skilja innehållskategorierna åt. Dessa uppslag är bra att återkomma till varje månad när du ska fylla i vad som händer kommande veckor. Kom ihåg att du kan börja när som helst på året. 

Månadsöversikt

Varje månad inleds med en översikt över alla månadens dagar. Det här är en bra plats att påminna dig om övergripande saker som händer. Bläddra tillbaka till årsöversikten och fyll i samma sak för respektive månad. Till höger på uppslaget kan du fylla i saker du behöver komma ihåg, så som dina mål för månaden eller precis vad du känner för.

Veckouppslag

Varje vecka har ett eget uppslag som ger dig en överblick över din kommande vecka. Överst kan du fylla i dina viktigaste prioriteringar och bocka av under veckan. Ett tips är att sätta dig varje söndag och planera din vecka. En sådan rutin kommer ge dig en känsla av lugn och starta din måndag på bästa sätt. Nu kan du även läsa igenom förra veckans tacksamhetsanteckningar och se över din habit tracker. Hur gick det förra veckan? Vill du förändra eller lägga till en vana? Hur kan du bättre hålla igång din rutin?

Habit tracking

På varje veckouppslag finner du ett system som kallas "habit tracking" där du kan lista några handlingar du vill utföra under veckan. Det kan vara träning, meditation och hobbies m.m. Sedan kryssar du för de saker du gjort, vilket uppmuntrar dig till att fortsätta på den positiva trenden. På kort sikt får du sköna dopaminkickar, ett må bra-hormon som din kropp producerar när du känner tillfredsställelse över att ha åstadkommit något. Dessa prestationer i form av att kryssa i en ruta loggas också i ditt långtidsminne och blir snabbare en automatisk rutin. 

Tacksamhet

Bredvid din veckovisa habit tracker finns några rader att fylla med saker du är tacksam över under veckan. Det kommer göra dig glad att läsa när du bläddrar tillbaka och summerar din månad. Vanan att skriva tacksamhetsdagbok är mer effektfull än vad man tror. Det gör att du omedvetet börjar registrera positiva saker i din vardag. Och det ger ringar på vattnet i ditt mående eftersom ditt fokus skiftas. Ett riktigt life hack!

Höjdpunkter

I slutet av varje månad finns en modul som ofta återkommer inom bullet journaling. Här finns plats för alla månadens dagar att fylla i dina toppnoteringar. Vad var bäst med just idag? Vad klarade jag av? Vad var roligt? På veckouppslagen finns en liten påminnelse att fylla i. 

Månadens summering

Månadens sista uppslag ger dig möjlighet att summera månaden som gått med olika frågor som varierar varje månad. Du får chans att reflektera över vad du är mest tacksam över, hur ditt mående varit samt tankar och känslor kring vad du gått igenom.  

Mood tracker

På det sista uppslaget finns även det som kallas en "mood tracker".  Att registrera hur du mår kan hjälpa dig att se mönster kring vad som påverkar ditt humör, dina känslor, din sömn och dina prestationer. Vi har alla en naturlig cykel av ebb och flod i livets olika aspekter. Kanske kan du se mönster i hur din sömn, dina stressnivåer och ditt humör påverkar varandra. Nedan finns exempel på hur en månad kan se ut med dessa tre parametrar.

Resultattavlor

Om du, utöver din dagliga registrering i din habit tracker, vill gå ett steg längre i att mäta framsteg på ett speciellt område, så finns det i slutet av boken flera resultatdiagram att fylla i. Diagrammens två axlar kan användas till precis vad du vill. Det kan handla om att du vill spara pengar, gå ner eller upp i vikt, nå ett visst träningsresultat. Genom att följa upp dina resultat och se vad som händer över tid, eller blir du peppad till att fortsätta med dina goda vanor och framförallt är det ett fantastiskt sätt att nå dina mål.

Dekorera

Du behöver inte vara konstnärligt lagd för att dekorera din bullet journal. Om du vill kan du använda boken precis som den är, som en stilren kalender helt enkelt. Men om du vill kan du dekorera med färgpennor, doodles, klistermärken, washitejp, stämplar, presentpapper, glitterlim m.m. Det finns massor av inspiration på Pinterest, Instagram och Youtube. Spara gärna en mapp med idéer du vill testa. Är du nybörjare kan du börja med att kopiera enkla doodles och använda färger för att ge dina sidor liv. Sist i den här kalendern finns också lite dekorativ inspiration att väcka din kreativitet med.

Håll det enkelt i början och fokusera inte så mycket på hur din kalender ser ut när du fyller i den. Låt din kreativitet vara luststyrd utan krav på prestation. Annars är det lätt hänt att du slutar fylla i din bullet journal. Kom ihåg att ditt praktiska användande av boken alltid ska gå före det kreativa. 

Om du inte kan hjälpa att bli frustrerad över fel du gör så är ett bra tips att använda roliga klistermärken eller washitejp för att dölja dem. De kan till och med göra dina misstag till en härlig utsmyckning. Washitejp är både kul och enkelt att använda. Det är en form av dekorationstejp som ursprungligen kommer från Japan och är tillverkad av papper med en limmad sida som kan flyttas eller tas bort. Använd också med fördel post it-lappar för att markera sidor, det gör din bullet journal både dekorativ och mer praktisk.

Pennor

Pennor är en viktig aspekt inom bullet journaling. De ska kännas sköna i din hand och gärna ha ett mjukt flow när du använder dem. Det är också viktigt att pennan torkar snabbt och inte kletar, inte läcker igenom sidorna och inte syns på nästkommande uppslag. Pennor som är alkoholbaserade fungerar inte i vanliga anteckningsböcker utan de blöder helt enkelt igenom. Istället ska man använda vattenbaserade pennor. Experimentera gärna i en annan anteckningsbok med olika fineliners, gelpennor, highlighters, kalligrafipennor m.m. Det finns mycket bra tips på internet om bra märken på pennor. En bra grund att börja med är att hitta en svart gel-penna med en finare spets, gärna 0,5 mm eller mindre.

Tomma prickade uppslag

Efter varje månadsuppslag finns två tomma uppslag som du kan utnyttja hur du vill. Kanske vill du testa några fler moduler som är vanliga inom bullet journaling? Du kan också använda sidorna för anteckningar, att -göra-listor eller som rena dagbokssidor. Om du smidigt vill återvända till sidorna, fyll i sidnumren i ditt index. 

Tips på innehåll:

Morgondagbok, tacksamhetsdagbok, ditt bästa self care, citat reseplanering/packningslista, böcker du har läst, ekonomi/budget/sparande, bucket list, presentidéer, nyårslöften kontaktinformation, hemmafix, trädgårdsprojekt, brain dump, affärsidéer, doodles, önskelista, inköp, måltidsplanering, affirmationer, morgon- och kvällsrutin, karta över resmål, sociala medier-schema, hobbies att testa, mående vid månfaser, komplimanger du har fått, 30-dagars challenge.


Yogaoljor Roller "The Little Box of Happiness" 3-pack oljor - Tisserand Aromatherapy

Yogaoljor innehållandes rena eteriska oljor från den prisbelönta välbefinnande-kollektionen, The Little Box of Happiness, som är noggrant utformad för att du ska vara ditt allra bästa jag! Kitet innehåller 3st rollers med yogaoljor som är blandade av experter med 100% naturliga, rena eteriska oljor. Tre olika doftkombinationer: Shine Bright, Creative Space & Happy Vibes. 

The Little Box of Happiness är perfekt när du boosta dig själv med glädje! Kommer i en vacker presentbox och är en fantastisk gåva som ger glädje och positivitet när livet kan kännas utmanande.

 • 100% naturliga, rena eteriska oljor
 • Varje flaska innehåller 10 ml
 • Praktisk roller

Shine Bright - En härlig blandning av bergamott, grapefrukt och kardemumma för att ge dina tankar ny härlig kraft. Blandningen hjälper också till att boosta ditt självförtroendet.

Caprylic/Capric Triglyceride, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Peel Oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Elettaria Cardamomum (Cardamon) Seed Oil, Tocopherol, Limonene*, Linalool*, Citral*, Geraniol*.

Creative Space - Eteriska oljorna Clary Sage, Grapefrukt & Frankincense som ger dig inspiration, hjälper dig att uttrycka dig själv och skapar glädje i ditt liv.

Caprylic/Capric Triglyceride, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Boswellia Carterii (Frankincense) Oil, Salvia Sclarea (Clary Sage) Oil, Tocopherol, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*.

Happy Vibes - Happy Vibes har en otroligt tilltalande doft som doftar en blandning av citron, Tea Tree, Bergamot & muskotnöt. Dessa oljor hjälper dig att hålla leende på läpparna hela dagen! 

Innehåll: Caprylic/Capric Triglycerides, Myristica Fragrans (Nutmeg) Kernel Oil, Styrax Benzoin Resin Oil, Leptospermum Petersonii (Lemon Tea Tree) Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Peel Oil, Tocopherol, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citronellol*, Isoeugenol*, Farnesol*, Eugenol*

Användningsområden:

 • Rulla på dina pulspunkter vid tinningar, hals och bakom öronen. Kan också användas på handleder, baksida av knä och fötter.


Rosenkvarts Rå medium

Rosenkvarts öppnar ditt hjärta och hjälper dig att föra in lyckan i ditt liv. Den lär dig att släppa taget om saker som står bortom din kontroll samtidigt som den löser upp blockeringar. En förlåtande sten som ger oss trygghet. 

Rosenkvarts hjälper dig att förstärka dina positiva sidor i livet och stärker dina närmaste relationer, särskilt den till dig själv. Råa kristaller vibrerar på en högre nivå och sägs därför ge ifrån sig ännu starkare kraft.

 • Namn: Rosenkvarts
 • Modell: Rå
 • Färg: Ljus men toner av rosa, lila, vit
 • Storlek: ca 60x45mm
 • Vikt: ca 50-90g

Alla våra stenar och kristaller ser lite olika ut i färg, form och storlek. Ojämnheter och sprickor är inte inte felaktigheter utan det är sådana saker som gör varje sten unik. Tänk att den du får valde just dig! Tro på att detta är den stenen du behöver just nu. Du kommer inte att bli besviken, vi skickar massor av kärlek och positivitet med varje sten.