STOR UTFÖRSÄLJNING!

Yogaolja "Golden Flow" - Souli Collective

339 kr- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Den magiska Yogaoljan Golden Flow från Souli Collective hjälper dig att se nya möjligheter, förverkliga drömmar och mål, öva manifestationer och mildra negativa känslor kring pengar samt attrahera mer utav dem. Välkomna en flaska fylld med tur och gör dig redo att kliva in i ett tillstånd av överflöd med denna upplyftande blandning.

En ljuvlig 10ml blandning av högkvalitativa eteriska oljor, ekologiskt kallpressad basolja och kraftfulla kristaller. Vart du kan välja själv om du önskar få din olja med en roller eller pipett.

Golden Flow ökar ditt självförtroende, skyddar dig mot negativ yttre påverkan och kan hjälpa till att ansluta till ditt högre jag och ditt verkliga syfte. Sandelträ, Lagerblad, Bergamott, Kryddnejlika, Mandarin hjälper dig att rensa känslomässiga mönster som kan komma i vägen för att ta emot. Släpp känslor som rädsla och känslan av att du inte räcker till. Släpp dina bekymmer och gå in i öppenhet. Läs mer om alla egenskaper och hur du använder oljan längre ner på sidan.

Handgjorda i Sverige, med kärlek och själ. Golden Flow står för: Money Magnet. Loosen Up. Abundance.

 • Namn: Golden Flow
 • Basolja: Ekologisk kallpressad jojobaolja
 • Eteriska Oljor: Bergamott, Mandarin, Sandelträ, Grapefrukt, Kryddnejlika och Lagerblad.
 • Kristaller: Grön Aventurin, Tigeröga
 • Doft: Rik, varm, kryddig på ett sött sätt. Fräsch på fruktigt sätt med en blommig och citrusaktig touch.
 • Förpackning: 10ml oljeblandning i en glasflaska
 • Välj mellan pipett eller roller
 • Tillverkade för hand i Sverige

Pipett eller Roller?

Här är det helt enkelt upp till dig. Skillnaden är att du får ut mindre mängd olja med rollern, medan du med pipetten kan välja mängden genom att klämma i gummitoppen för att kontrollera mängden droppar.

Roller: Perfekt att ha på språng i din jacka eller väska, eftersom det inte finns någon risk för läckage. Den är enkel att applicera och du behöver inte använda båda händerna för att sprida ut oljan. Perfekt för bussresan, på din arbetsplats, on the go mm.

Pipett: Det ger en lyxig känsla när du själv applicerar dropparna. Du kan se dropparna och känna doften medan du applicerar oljan. Det är även en fin inredningsdetalj för ditt hem. Perfekt att ha bredvid din säng eller vid din meditationsplats. 

Du kan också ha pipetten med dig men! Pipetten är mindre spillsäker med tiden så du behöver ha koll på om den slutar att hålla tätt. Om det händer beror det på att en droppe har kommit in i lockets fästen, vilket gör dem oljiga och det blir svår att hålla tätt. Du kan lösa detta genom att torka av oljan och kontrollera att den sluter helt tätt igen. Trots denna lilla disclaimer så är just pipetten med sin lyxiga känsla en stor favorit hos oss.

Mer om Golden Flow

Styrkan i mandarinens egenskaper är glädje, lycka och lekfullhet. Den hjälper dig att komma i kontakt med ditt inre barn. Den låser upp kreativa energier och hjälper till att släppa negativa känslomässiga mönster.

Kryddnejlika lockar till sig lycka och energi. Varje flaska är infuserad med grön aventurin - tillväxtstenen - oavsett vad den rör vid, så blomstrar det. Anpassa dig till universums rikedom och bjud in mer välstånd och överflöd i ditt liv.

Att dofta på Golden Flow är som att gå in i ett spa fylld med ny fräsch energi, tillit, komfort & inspiration. Blandningar sveper som ett lugn som ger ditt inre både värme och en uppfriskande känsla. Med andra ord är doften rik, varm, kryddig på ett sött sätt, fräsch på fruktigt sätt med en blommig och citrusaktig touch.

Det är din "go to olja" när du känner dig stressad, har fastnat i din karriär och ekonomi, känner dig oinspirerad och omotiverad, har brist på kreativitet, har negativa känslor eller har fastnat i ditt sinne.

Egenskaper

Lycka, Renande, Kreativitet, Upplyftande, Överflöd, Förtroende, Fantasi, Självständighet, Välstånd, Lugn, Karriär, Framgång, Balans, Skydd, Klartänkande, Personlig kraft, Viljestyrka, Jordande, Kraft, Mod..

Användningsområden

Använd oljan som du själv föredrar, på huden eller inandning. Eller som vi gillar - kombinera de tillsammans.

På din hud: Applicera en eller två droppar av oljan (eller rulla några cirklar om du väljer rollern) på en av dina pulspunkter såsom handleder, tinning och nacken. 

Inandning: Applicera några droppar oljeblandningen i händerna och andas in. Du kan också lägga till några droppar på en liten bit tyg för inandning.

Innehåll

Jojoba, Bergamot, Mandarin, Sandelträ, Grapefrukt, Kryddnejlika, Lagerblad, Grön aventurin och Tigeröga.

Försiktighetsåtgärder

 • Endast för utvändig användning.
 • Tänk på att alla oljor kan ge fläckar på kläder och annat. Var extra försiktig med olja på/vid din yogamatta.
 • Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom.
 • Förvara oljor utom räckhåll för barn.
 • Alla reagerar olika på olika oljor, testa först på en liten yta av huden.
 • Använd ej under graviditet utan läkares inrådan.
 • Ska användas inom 6 månader efter öppnandet