Wow! Massor av nyheter!

Ametist Aura kristall Tumlad

129 kr

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Kristall Aura ametist. Egenskaper och betydelse

Ametist Auran är en otroligt vacker sten med en lila skimrande yta. Den är i grunden en ametist som genom en alkemisk (elektrolyt) behandling belagts med en yta av ädelmetaller och därav fått sitt underbara skimmer. Man binder ädelmetaller så som guld till dess yta och förutom dess vackra utstrålning förstärker man kristallens unika egenskaper.
 
Stenen är för dig som vill locka till dig energi, lugn och klarhet i din tillvaro. Aura ametisten har kraften att lugna läka den mentala och fysiska kroppen. Den hjälper oss att släppa negativitet och  stress samtidigt som den gör underverk för självkänslan. Denna kristallen vill man hålla i handen när man vill ge kreativiteten och modet en boost när man tar sig an nya projekt.
Denna vackra Aura ametist  hjälper dessutom att rena alla dina chakran.

  • Namn: Ametist Aura
  • Modell: Tumlad
  • Färg: Lila skimrande
  • Storlek: ca 25 mm
  • Vikt: ca 9-24g
  • Pris per styck

Alla våra stenar och kristaller ser lite olika ut i färg, form och storlek. Ojämnheter och sprickor är inte inte felaktigheter utan det är sådana saker som gör varje sten unik. Tänk att den du får valde just dig! Tro på att detta är den stenen du behöver just nu. Du kommer inte att bli besviken, vi skickar massor av kärlek och positivitet med varje sten.

Rena gärna dina kristaller med en Salviabunt, klicka här för att se alla våra Salviabuntar.