Wow! Massor av nyheter!

Blus Lina Holbox Figo - Maison Hotel

1 495 kr- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Maison Hotel sprider kärlek med blusen Lina Holbox Figo! 

Känn dig lycklig i denna galet sköna och ursnygga blus med broderier. Det skriker kvalitet om den och helt ärligt, har du väl provat vill du inte ta av den igen. Vågar påstå att det är "favorit i garderoben garanti på den här" Härligt krinklat bomullstyg med knappar längst fram. Lätt ballongärm sätter den avslappnade bohemiska tonen på Lina-blusen.

❤️Love kombo : Blus Lina Holbox Figo & Marisa byxa i off white

  • Färg: Soft turkos med elfensbensfärgade broderier.
  • Material: 100% bomull
  • Passform: Luftig, avslappnad passform
  • Storlek: Normal i storlek. 
  • Mått medium: Vidd 58cm (rakt över) | Nacke till nederkant 64cm | ärmlängd 48cm | omkrets ärm 60cm 
  • Tvättråd: Handtvätt, torktumla ej

Modellen är 1,84cm och bär stl. S

Soul Factory testar: Storleken känns normal.

Maison Hotel the story;

Maison Hotel siktar på att återuppliva den bohemiska storhetstid då hippies från jordens alla hörn bodde på gamla bondgårdar, latade sig under den gasande solen och dansade hela natten lång, barfota i fullmånens sken, Kollektionerna är inspirerade vintageskatter som följer fotspåren från den eklektiska 'Flower Power'-rörelsen på 60- och 70-talen. "Ibiza Bohemia

"Everything began with a trip to India. India has been since the beginning the inspiration to the Maison Hotel universe". Amrit & Samuel


Eftersom vi kommer från den stressiga företagsvärlden utan andrum tog vi beslutet att gå in i ett slow mode . Genom att ge näring åt vår eviga nyfikenhet genom att resa, skapa meningsfulla kontakter och tillbringa tid nära havet lärde vi oss om kreativitetens förmåga att läka.

Efter en serie osannolika sammanträffande som kulminerade i ett omvälvande möte med en fransk kock och modedesigner i Jaipur, bestämde vi oss för att skapa Maison Hotel - ett bohemiskt modemärke inspirerat av det vi älskar och av allt som är autentiskt.
Utan några förkunskaper om modebranschen gav vi oss ut på en självlärd resa om modedesign, traditionella vävtekniker och distinkta broderikunskaper med målet att skapa tidlösa plagg med vintageanda.

Loving the inspirational process;