Wow! Massor av nyheter!

Blus Rita Blue note- Maison Hotel

1 265 kr- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Maison Hotel sprider kärlek med boho blusen Rita Blue Note! 

Härlig bohemisk blus med urläckra broderade detaljer i beige. Knappar längst fram där du kan välja om du vill ha en öppen friare look eller där det passar bättre, knäppt. Matcha med din favoritjeans. Bomullen är skir och luftig och man får en härlig känsla av att bära den. Går utmärkt att stoppa innanför byxlinningen, men blir också väldigt coola att hänga lös. Se bilderna hur man kan variera Rita blusen.

  • Färg: Blå botten med beige mönster och broderier. 
  • Material: 100% bomull
  • Passform: Luftig, avslappnad passform
  • Storlek: Mindre i storlek, gå gärna upp en storlek (generell storlekstabell sista bilden)
  • Mått x-large: Vidd 55cm (rakt över) | Nacke till nederkant 65cm | ärmlängd 44cm | omkrets ärm 42cm 
  • Tvättråd: Handtvätt, torktumla ej

Modellen är 1,84cm och bär stl. S

Maison Hotel the story;

Maison Hotel siktar på att återuppliva den bohemiska storhetstid då hippies från jordens alla hörn bodde på gamla bondgårdar, latade sig under den gasande solen och dansade hela natten lång, barfota i fullmånens sken, Kollektionerna är inspirerade vintageskatter som följer fotspåren från den eklektiska 'Flower Power'-rörelsen på 60- och 70-talen. "Ibiza Bohemia"

"Everything began with a trip to India. India has been since the beginning the inspiration to the Maison Hotel universe". Amrit & Samuel


Eftersom vi kommer från den stressiga företagsvärlden utan andrum tog vi beslutet att gå in i ett slow mode . Genom att ge näring åt vår eviga nyfikenhet genom att resa, skapa meningsfulla kontakter och tillbringa tid nära havet lärde vi oss om kreativitetens förmåga att läka.

Efter en serie osannolika sammanträffande som kulminerade i ett omvälvande möte med en fransk kock och modedesigner i Jaipur, bestämde vi oss för att skapa Maison Hotel - ett bohemiskt modemärke inspirerat av det vi älskar och av allt som är autentiskt.
Utan några förkunskaper om modebranschen gav vi oss ut på en självlärd resa om modedesign, traditionella vävtekniker och distinkta broderikunskaper med målet att skapa tidlösa plagg med vintageanda.

Loving the inspirational process;