GÅVA! 7 kristaller idag!*

Set Kjol och top i bambu Guava Nr 60

1 600 kr- GÅVA - kristallkit. Skriv MIDSOMMAR som meddelande i kassan

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Bambu set Guava med kjol och top som tryckts naturligt med blad från Guva och Grevillea trädet. Toppen har en dragsko i mitten som man kan dra åt eller bara ha den som den är för att kunna variera looken. Kjolen är designad med rynkor i sidan och en skuren överlappning framtill vilket gör en slit över ena benet som kan visas fram när man rör sig i den. Kjolen har en bred resår i midjan.

Blommor och blad plockas på morgonen för att torka, medan tyget förbereds. Tyglängd till varje plagg trycks sedan för hand med växterna i en växttryckningsprocess på den design vi skapat. När tryckningen sedan är färdig kan vattnet som använts i processen, berikat av blommorna, gå åter till jorden och ge ny näring till allt som växer.

  • Modell: Guava (kjol + top)
  • Material Bambu lycra
  • Slow fashion
  • reuse - renew - recycle
  • Storlek: sann i storleken. 
  • Färg: Organiskt mönster i naturfärg beige/grön.
  • Tvättråd: Handtvätt i kallt vatten.

Obs Säljs endast som set.

Topp 

Small: 28cm Medium: Längd mitt fram: 30cm

Kjol

Small: 92cm Medium: Längd mitt bak: 92cm

Small: 68cm Midja omkrets Medium: 70cm

 

EN HYLLNING TILL HENNES BERÄTTELSE

WithSegerqvist är ett hållbart klädmärke som skapar exklusiva plagg med kärlek till vår moder jord och Indiskt textilarv. Det bygger på ett småskaligt skapande på och viljan att ta vara på och låta fler få njuta av en textilskatt full av skönhet och liv.

Vår huvudsakliga kollektion består av exklusiva plagg skapade av handplockade återvunna saris. Allt från lyxiga silkeskimonos till romantiska klänningar, där varje plagg är unikt och bär en historia om en indisk kvinna som vi vill hylla.

Vi erbjuder även en exklusiv kollektion med växttryckta kaftaner och klänningar. Skapade i handvävd hållbart framtagen bambu och viskos, som tryckts för hand med blommor och blad för säsongen. Framtagna på en kvinnodriven verksamhet med en mission att bevara lokala hantverkstekniker, specialicerade på växttryck och handvävning. Plaggen härifrån är handvävda, skapade med handsydd finish & mycket omsorg.

Viljan är att hylla hennes historia, den unika berättelse varje plagg berättar genom sitt hantverk eller genom att tidigare varit en ärofylld sari hos en indisk kvinna. Precis som vi är unika, är varje plagg unikt och bär en egen karaktär och känsla. Kläderna vänder sig till både kvinnor & män och vi älskar att se som bäras vidare.

En liten del av intäkten är även med och bidrar till skolgången för indiska flickor på landsbygden, för att stötta flickor att växa upp till en värld av möjligheter.