Presenttips till en Yogi!

Fyller någon år eller vill du bara göra någon glad? Vi på Soul Factory erbjuda presentinslagning utan extra kostnad.
Här listar vi de perfekta presenterna.


Yoga är inte den lättaste träningsformen, men otroligt rolig och bra för både kropp och knopp. Även de som mästrat denna underbara, själsliga träningsform i flera år hittar alltid fler moment att lära sig. Den lugna och harmoniska inställningen du får från Yoga kan även förmedlas genom olika accessoarer och prylar. På Soul Factory har vi en hel del produkter som passar perfekt när du vill skämma bort någon lite extra eller någon som är lite extra. Om du vill så kan vi erbjuda presentinslagning utan extra kostnad,
Klappat och klart som man säger!


Presenttips från Soul Factory

Oljor
Oljor är bra för både kropp och själ.
En yogaolja är en aromatisk olja som bidrar på olika sätt till välbehag. Det finns oljor som lyfter upp och gör dig piggare, medans andra oljor gör dig grundad och lugn.

Doftljus
Ett annat presenttips är doftljus för ett väldoftande hem. Dessa hjälper dig även att komma in i ett djupare meditativt stadium. Titta runt på de olika dofterna och se om du hittar en favorit.

Halsband
Ett Mala halsband är en väldigt vacker och tankfull present att ge bort. Malan symboliserar enheten, tomheten och oändligheten med sina 108 pärlor. Halsbandet finns i flera olika varianter och färger. 

Vattenflaskor
På Soul Factory hittar du Yuhmes ekologiska och återanvändbara vattenflaskor. På Soul Factory finns också Carl Oscars flaskor i rostfritt stål som antingen håller din dryck varm upptill 10 timmar respektive kall upptill 24 timmar. 

Tavlor & Prints
Vill du ge bort en inredningsdetalj? På Soul Factory hittar du snygga posters från den talangfulla konstnären Tove Frank. Här hittar du också yogatavlor med olika yogapositioner som motiv och inspirerande citat som motivation.

Armband & Ringar
Vi har några underbart snygga armband och ringar i silver eller koppar. Ringarna och armbanden har vackra ord som hjälper dig att vara närvarande under dagen. Vi har också underbara stenarmband i olika färger.
Givetvis kan du köpa ett presentkort om du vill att födelsedagsgrisen själv ska få välja vad han eller hon vill ha. 
Hos Soul Factory kan du köpa presentkort i olika valörer.

Klicka dig vidare in på vår hemsida för att se fler produkter. Förutom det som redan nämnts kan du bland annat hitta snygga yogakläder, yogamattor och andra yogatillbehör hos oss på Soul Factory. 
Allt en yogi behöver och vill ha helt enkelt!