Wow! Massor av nyheter!

Rökelse White Sage & Copal - Sagrada Madre

110 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Sagrada Madre erbjuder handgjorda ekologisk rökelsepinnar som kombinerar välgörande örter och blommor med väldoftande Frankincense.
Rökelsepinnarna är av högsta kvalitet och aromaterapeutiska.

En rökelsepinne som på djupet renar människor, föremål och platser med vit Salvia. Röken från salvia sägs ha en renande, lugnande och balanserande effekt på oss människor. Salvia är en av de mest använda medicinalväxterna bland urinvånarna i Nord- och Sydamerika och används i ”smudge” ritualer där röken sägs utgöra en barriär för negativa energier och andar. Vit Salvia växer främst i Mexiko och i Kalifornien.

Användning & Ritualer : Överflöd - Beskydd - Renande och Helande

  • Rökelse: White Sage & Copal
  • Boxen innehåller 9 premiumstickor.
  • Brinntid: 50 minuter (per rökelsesticka)
  • Längd: 17 cm
  • Doft: Träig och kryddig.
  • Doftnoter: Varm, örtig och aromatisk doft med inslag av rosmarin och pepprig kåda och milda trätoner.
  •  Alla produkter är helt naturliga, ekologiska och handgjorda av högsta kvalitet i Argentina. Torkad lavendel. Frankincense resin och naturliga bindemedel och salt. 100% vegansk och innehåller inga kemikalier eller syntetiska tillsatser.

Att tänka på:

Placera i en brandsäker behållare och på värmetåligt underlag. Tänds i ventilerad miljö. Förvaras utom räckhåll för barn eller djur. Går ej att förtära. Håll borta från brandfarliga material

"Välkommen till en botanisk och magisk värld där allt vi erbjuder är det som moder jord och naturen tillåter oss att skörda i säsong. Vi är passionerat övertygade om att naturens apotek av örter, blommor och trädslag har en helande och läkande kraft på oss människor, vår kropp, vårt sinne och själ" Reine Walfridsson