Wow! Massor av nyheter!

Doftljus aromaterapi "Healing Soul" - Soul Factory

275 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Vårt doftljus 'Healing Soul' är en frisk fläkt av lugn och frid. Med en balanserad blandning av fänkål och lavendel skapar detta ljus en helande atmosfär som omsluter dig med kärlek och tröst.

Fänkål sägs vara healande på många sätt och lavendel är känd för sina lugnande egenskaper och deras förmåga att främja inre frid och välmående. När du tänder detta ljus, kommer en mild doft av örter, blommor och en gnutta fänkål (lakritsdoft) att fylla ditt utrymme och hjälpa dig att släppa stress och ångest.

Vårt 'Healing Soul' doftljus är skapat med omsorg och kärlek för att erbjuda dig en stund av inre healing och frid. Tänd detta ljus när du behöver en paus från vardagens stress och när du vill skapa en lugn och harmonisk atmosfär i ditt hem. Låt doften av fänkål och lavendel guida din själ mot helande och frid. Ge dig själv eller någon speciell gåvan av välbefinnande och inre balans med 'Healing Soul' doftljus."

Du får även med en magisk kristall - Ametist
Ametisten är en populär sten som verkligen strålar med en förtrollande lila nyans och bär med sig en kraftfull innebörd. Den kan fungera som en vägledare mot inre frid och balans. Genom att bära med dig en ametist, som en skyddande amulett kan du stärka dig emot negativitet och stress, och istället öppna ditt sinne för en djupare inre stillhet och intuition.

  • Doft (av eterisk olja): Fennel (fänkål) & Levandel
  • Kristall: Ametist
  • Tillverkat av naturligt sojavax
  • Fri från plast och palmolja
  • Vegansk (Ej testat på djur)
  • 40 timmars brinntid | Vikt 420gr