T-shirt Unisex "Inhale Confidence, Exhale Doubt" Grey - Soul Factory

395 kr- IDAG! FRI FRAKT (inom Sverige) Alltid fria byten
- Julklappar öppet köp tom 10/1-22
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Cool t-shirt från vårt eget klädmärke Soul Factory. Snygg mörkgrå botten med statement tryck på bröstet "Inhale Confidence Exhale Doubt" i ljusbeige/vit nyans. Tröjan har råa kanter längs halslinningen och ärmsluten. En uppmaning att tro på dig själv och att inte tvivla. Kortärmad tröja i avslappnad modell som är lika snygg till både killar och tjejer. Tröjan är rak i modellen och tjejer som vill ha en mer dressad look kan gå ner en storlek.

  • Material: 100% ekologisk bomull
  • Modell: "T-shirt Unisex" (rak boyfriend-modell).
  • Färg: Grey
  • Tvättråd. 30 grader. Stryk ej på trycket

Plaggets certifieringar

GOTS certifierad ekologisk bomull & Oeko-Tex Standard 100

GOTS är en global certifiering som täcker ekologiska texiler medan OEKO-TEX är en global certifiering som täcker ekologiska och icke ekologiska textilier. Båda har strikta teststandarder på plats. Om en produkt har GOTS- eller OEKO-TEX-certifiering kan du vara säker på att produkten har testats och är så säker som den kan vara.

Fair Wear Foundation

En nederländsk oberoende förening vars medlemmar har åtagit sig att förbättra arbetsvillkoren inom textilindustrin.

PETA Vegan Approved

"PETA-Approved Vegan" -logotypen gör det möjligt för företag som säljer kläder, tillbehör, möbler eller heminredning att lyfta fram sina veganerbjudanden och hjälper konsumenter att hitta djurfria produkter. På så sätt kan konsumenten enkelt göra inköp som överensstämmer med deras värderingar.