STOR UTFÖRSÄLJNING!

Kimono VÄNDBAR återvunnet silke Nr 132

995 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Långa och bohemiska kimonos tillverkade i återvunnet silke. Supervackra kimonos som dessutom är vändbara, så du får 2 kimonos för en! Bär den till yoga, till stranden eller varför inte en kväll ute med gänget. Passar det flesta (ungefär storlek 36-44) Rak i modellen med fint fall.  Det finns inte två lika kimonos. Samtliga är unika då de tillverkas av återvunnet tyg.

Med varje kimono får du till ett tygbälte för att kunna förändra den ytterligare. 

  • Slow fashion
  • reuse - renew - recycle
  • Storlek: One size (ca 36-44)
  • Full längd bak: ca 120cm

Viktigt!

Denna kimono är tillverkad av återvunna sari som Indiska kvinnor har burit med stolthet. Vi älskar tanken att återanvända vackra tyger "slow fashion" när den är som bäst. Samtliga tyger är tvättade före man har sytt om dom till trendiga kimonos. Därför kan man också se spår av att plaggets tyg har blivit använt sen tidigare.

Viktigt att tänka på när man köper plagg  som är tillverkat av återvunna tyger. Det kan finnas oregelbundenheter. Det kan vara små trådar eller små obetydliga fläckar. Detta ska inte ses som fel utan som en som en fantastisk del i hur plagget tidigare använts. var stolt över att du har valt ett plagg som hjälper naturen på rätt håll. Och samtidigt ser du helt galet snygg ut! NO WASTE.